Kedvenc 6 ruhám a Golden Globe-ról

HU: Amint nézelődök facebookon állandóan egy-egy Golden Globe hírre leszek figyelmes. A Golden Globe egy Oscar díjátadóhoz hasonlítható esemény, így persze nem véletlen, hogy a sztárok most is nagy hangsúlyt fektettek a gyönyörű estélyi ruhákra. Úgy gondoltam megosztom veletek a 6 kedvenc ruhámat.


EN: As I am scrolling the news on facebook, I always find news about yesterday’s Golden Globe. This event is similar to the Academy Awards, so in this case the dresses ,which the actresses wear, seem to be crucial. That is why I decided to share my 6 favourite clothes.


1.Blake Lively - Atelier Versace


HU: Nekem kimondottan ez a kedvenc ruhám. Ez a fekete mélyen dekoltált ruha tökéletes választás és még a kiegészítő sem  kelt hiányt.


EN: I think, this simple, low-cut black dress is perfect, I cannot imagine any accessories, which can make this cloth better.


2. Emma Stone - Valentino dress


HU: Emma egy gyönyörű ruhát választott, ami angyali bájt kölcsönzött neki. A nyaklánc tökéletesen passzol a ruha hangulatához.


EN: Emma chose a dress which showed her a beautiful angel. The necklace was the best choice.


3. Carrie Underwood - avant-garde pink dress



HU: Szerintem nem is kérdés miért tetszik ez a ruha! :D Rózsaszín és ezek a fodrok aranyosak és eszméletlen egyediek.


EN: It is not a question why I love this look. :D This pink colour and the frill are lovely and special.


4. Heidi Klum - J.Mendel 


HU: Ez a fekete-fehér ruha a kisebb kivágás miatt tetszett meg. Egyszerű ruha, de mégis mutatós.


EN: I really like this black 'n' white dress because of the cuts. Yes, you can say, it is  simple ,but specious.

5. Reese Witherspoon - Versace


HU: Őszintén szólva ez a sápadt sárga szín sose volt a szívem csücske, de most ez a ruha kivétel. A szabása tökéletes és szinte kezdem megszeretni ezt a színt.


EN: To be honest, I don’t like this kind of yellow colour. But the look of the dress is amazing, I begin to love this colour.


6. Sienna Miller -  Michael Kors Collection dress


HU: Végül Sienna ruháján akadt meg a szemem. Annyira kiemeli a ruhát a hasnál levő kivágás. A kiegészítők pedig olyan egyszerűek, mint maga a ruha. Remélem tetszett ez a bejegyzés. Titeket melyik ruha vett le a lábatokról? :)

EN: Finally, I liked Sienna’s dress. The cut of the dress is pretty good. The accessories are also adequate and they are as simple as the dress itself. I hope, you like this post. What was your fav dress from these? :)

Source of the pictures: Getty / Frazer Harrison



          FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN



A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr4312702175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bacu 2017.01.10. 12:02:26

Nálam Jessica Biel ruhája és Evan Rachel Wood szettje volt a befutó.
A Te kedvenceid közül pedig Reese tetszik a legjobban.

Manuéla Czuczi 2017.01.10. 12:18:03

Utána kerestem akiket írtál, Jessica Biel ruháját még érdemes lett volna a listába tenni! Csodaszép! Bár Evan Rachel Wood fekete-fehér szettje is tuti! :)

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása