Japán első számú arcápolási márkáját teszteltem!
Hada Labo Tokyo

20211228124430_img_9391.JPG

Sziasztok! Régen volt már a blogon tesztelős bejegyzés, ami azért is van mert legtöbbször ragaszkodok a jól bevált termékekhez és tartom azt, hogy vannak akik nálam sokkal jobban értenek ehhez a témához. Azonban én mindig kíváncsi vagyok egy-egy hétköznapi lány véleményére is, akiknek a bejegyzése utána úgy érzem, mintha egy barátnőm írta volna lenne, hogy neki mennyire szuperáltak a termékek. Szóval ez a bejegyzés is az előbbiek gondalatmenete alapján készült.

A japán hölgyek akár 15-20 évvel is fiatalabbnak néznek ki, így nem csoda ,hogy mindenki kíváncsi a titkukra. A titkuknak pedig egy fontos része, hogy nem hanyagolják el az arcápolást és természtes készítményeket használnak. Tehát ezek után nagyon kíváncsi voltam a Hada Labo Tokyo márkára, amely  2004 óta Japán első számú arcápolási márkájává vált.

A termékek  Szuper Hialuronsavat tartalmaznak, amelyet a márka fejleszlett ki. Ám térjünk is vissza a titokra, hiszen az arcápoláson belül a 4 lépéses rituálénak köszönhetik a japán nők a gyönyörű arcbőrüket. A 4 lépéses rituálé első lépése a tisztítás, a második a teljes napos hidratálás, aztán jöhet a Lock-in-Moist vagyis a hidratáció bőrön belül tartása, majd a végén a teljeskörű arcápolás. Vajon tényleg működik ez a 4 lépéses rituálé? A Hada Labo Tokyo márka minden lépéshez megfelelő terméket ajánl számodra, hiszen minden korosztály megtalálja azokat az arcápolási szereket,amelyek passzolnak hozzá. A Hada Labo Tokyonak 2 termékvonala van a White és a Red line,az utóbbi a 40 év feletti korosztálynak a ránc valamint bőröregedés elleni harcban segít, addig a White line minden korosztály számára tökéletes lehet. Én a White line termékvonalból teszteltem, szóval most 3 termék fog következni.

Moisturizing Facial Sheet Mask

Egy olyan arcmaszkról beszélhetünk, amely 20 ml szérumot tartalmaz, jól hidratál, nem hagy ragacsos érzetet, szóval engem így elsőre nagyon meggyőzött.

(Összetevői: Forrás: Krémmánia: Water / Aqua  ,  Dipropylene Glycol i  ,  Glycerin h  0 0 ,  Alcohol al  ,  Sodium Acetylated Hyaluronate  ,  Sodium Hyaluronate h  0 0 ,  Glycosyl Trehalose  ,  Hydrogenated Starch Hydrolysate h  ,  Xanthan Gum ti I eu  ,  Carbomer  ,  Methylparaben ta I par  0 0 ,  PEG-80 Hydrogenated Castor Oil ti I i  ,  Disodium EDTA  ,  Triethanolamine ti I eu  2 0)

 Absolute Smoothing & Moisturising krém

Ez egy puhító hatású arckrém, az előbb említett rutin negyedik lépése. Az esti rutinomban szoktam használni, gyorsan beszívódik, tetszik a géles állaga és valóban puha lesz utána az arcbőröm. Valamint az is plusz pont, hogy parfümmentes és ugye az előbbiekben említett szuper hialuronsavat tartalmazza.

(Összetevői: Forrás: Krémmánia: Water / Aqua  ,  Glycerin h  0 0 ,  Dipropylene Glycol i  ,  Diglycerin h  ,  Squalane eo  1 0 ,  Caprylic/Capric Triglyceride eo  ,  Carbomer  ,  Dimethicone eo I szil  1 0 ,  Peg-20 Sorbitan Isostearate eu  ,  Triethanolamine ti I eu  2 0 ,  Stearyl Alcohol ti I eo I eu I al  2 2 ,  Sodium Hyaluronate h  0 0 ,  Behenyl Alcohol eo I al  ,  Glyceryl Stearate eo I eu ,  Phytosteryl/ Octyldodecyl Lauroyl Glutamate  ,  Sodium Acetylated Hyaluronate  ,  Disodium EDTA  ,  Methylparaben ta I par  0 0 ,  Propylparaben ta I par  0 0)

20211228124607_img_9397.JPG

Lotion No.1 Super Hydrator

A legfelkapottabb terméket pedig a végére hagytam, amely egy hidratáló arcápoló. Ez a termék a rituálé második lépéséhez használható. "A Lock-in-Moist formulának köszönhetően segítségével lezárja a vizet a bőr belső rétegeibe és meggátolja annak elpárolgását." Ez az arcápoló sem okozott eddig csalódást, nem szárít, nem hagy ragacsos érzetet, lehet rásminkelni, de vigyázzatok mert híg az állaga!

(Összetevői: Forrás: Krémmánia: Water / Aqua  ,  Butylene Glycol h  1 0 ,  Pentylene Glycol  ,  Glycerin h  0 0 ,  Hydrolyzed Hyaluronic Acid h  ,  Hydroxyethylcellulose  ,  PPG-10 Methyl Glucose Ether eo I h  ,  Sodium Acetylated Hyaluronate  ,  Sodium Hyaluronate h  0 0 ,  Citric Acid kh  ,  Sodium Citrate  ,  Iodopropynyl Butylcarbamate ta  ,  Phenoxyethanol ta)

Te melyik terméket próbálnéd ki a 3 közül?

*a termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet.

 

sign_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr216802804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása