Siófok

HU: Sziasztok :) Ha nyár akkor Balaton, a nyaralásról pedig először a magyar tenger jut az eszembe. Most Siófokon töltöttünk pár napot és igaz megérkezett a rossz idő, de szerencsére volt pár napunk amikor csodás időjárás volt. A rózsakertnél, a kikötőnél és a Balaton partnál szebbet elképzelni se tudnék, így nekem ezek a kedvenc helyeim Siófokon :) Gondoltam megosztok veletek pár képet, ami hátha visszaadja a hangulatot. Ha pedig megéheznétek és pont Siófokon vagytok próbáljátok ki a Diner M éttermet ;) Nektek mi kedvenc helyetek Siófokon? Hova mentek nyaralni ? :) 

EN:Hi there :) If  the vacation destination comes to my mind, I think of the Balaton.This week we spent a few days in Siófok and we had wonderful weather...but yeah we got terrible weather. My favourite places of Siófok are Rose Garden, Harbour and the landscape which is around Balaton. I took some photos and hope that it can give back the mood. Finally, if you are in Siófok and you are really hungry, I suggest trying Diner M restaurant ;) What is your favourite place in Siófok? What is your vacation destination? :)

Rózsakert - Rose Garden



Kedvenc szandálom - Favourite Sandal


Diner M étterem - Diner M restaurant
Világítótorony - Lighthouse


Vihar előtti koktélunk - Our coctails before the thunderstorm



A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr10012702227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása