Mauve July

HU: Sziasztok :) Megint eltelt egy hónap és már a júliusba léptünk. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem a nyár mindig olyan gyorsan elrohan, és aztán jön megint a nyár utáni vágyakozás. Szerencsére most még az idő is igazodik az évszakhoz (néha már túlságosan is). Ebben az outfitben az előző posztban is említett általam kedvelt crop top és skater szoknya összeállítást választottam.

EN: Hi there :) Another month has passed and July is arrived ( I can not believe it).I do not know how about you but for me summer is really short. Luckily we do not have to worry about the weather as it is adequate for the season. In this outfit I show a previously mentioned outfit which I absolutely prefer.Crop top and skater skirt is the best choice for summer.



HU: A mályvaszínű crop top felsőmhöz egy fekete skater szoknyát párosítottam. Igaz a fekete színt nem előnyös nyáron viselni és nem is szoktam, de ebben az outfitban mégis kivételt tettem. 

EN: I am wearing a mauve crop top with a black skater. To be honest, I do not like black colour during summer, but now I take a chance and I choose a black skirt.


HU: A crop topom egyszerű mályvaszíne megkövetelte, hogy egy különlegesebb statement nyakláncot is felvegyek. Ezt a croptopot a New Yorkerkerből vettem és egyszerűségének köszönhetően rengeteg féle képen viselhető. Ha tehetitek, szerezzetek be egy ilyet, hiszen rendkívül hasznos lehet ebben a hőségben. Szerintem még látni fogjátok rajtam ezt a felsőt még. A statement nyaklánc tényleg elengedhetetlen és a színe harmonizál a szoknya színével. 
Mit szóltok ehhez az outfithez? :)


EN: My crop top is mauve and because of this simple colour I felt that I have to wear statement necklace. This crop top is from the New Yorker and thank to its simplicity, it can be varied to many other outfits. If you have a chance, buy a simple crop top as it is useful during this hot weather. I think you will see this crop top in another outfit post in the future. Of course, statement necklace can not be omitted as it harmonizes with my black skirt.
What is your thoughts about my outfit? :)











A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr9812702237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása