Hogyan viseld a monokróm szetteket?

20200613163901_img_5533.JPG

Sziasztok! A mai bejegyzés újból egy outfitről fog szólni, mégpedig kicsit a monokróm szettekről fogunk beszélni és természetesen egy saját outfitet is fogok mutatni.

Mi jut eszembe a monokróm outfitekről? Talán az, hogy unalmas nem? Hiszen egyetlen színt viselni..abban aztán nem sok a fantázia! Igazából ez nem teljesen így van, hiszen picit játszhatunk az árnyalatokkal és az anyaggal is. Egy egy pasztell monokróm szett simán hordható a hétköznapokban is, míg az élénkebb színekkel egy-egy kreatív szettet alkothatunk egy különleges eseményre.

20200613164358_img_5544.JPG

Az én szettemben a fekete szín volt a lényeges elem, és ehhez egy pasztell táskát és szandált választottam. A crop top most hatalmas divatnak számít és nagyon sokféle outfithez lehet kombinálni, ezért érdemes beszerezni. A nadrágomat már láthattátok outfitben (ide kattintva nézd meg), azóta is nagyon kedvelem, hiszen a kánikulában egy szuper darab..remélhetőleg 2020-ban is ki fogom majd használni. A szandálom, amelyet már említettem, a márkásbolt.hu-ról volt lehetőségem rendelni és eddig picit sem csalódtam benne. Maga a szandál egy Miana márkájú lenne, amely egy olasz ihletésű magyar márka. Nagyon kényelmes, jól fogja a lábamat és ez a nude szín mindenhez passzol. Ha kényelmes szandált keresel, akkor ajánlom ezt az oldalt: KATT IDE

20200613164137_img_5537.JPG

Tippek a monokróm szettekhez:

  • Kiegészítőkkel szuperül fel lehet dobni ezeket az oufiteket. Az outfitemben ezért választottam pasztell árnyalatú szandált és táskát.
  • Fontos, hogy tudd, hogy mely színek passzolnak hozzá. Nem mindegy, hogy tavasz, tél, ősz vagy nyár típus vagy.
  • Minden testalkatnak szuper lehet a monokróm, csak találd meg a megfelelő színt és a szabásvonalat.

 

Te szereted a monokróm szetteket?

Remélem tetszett ez a bejegyzés és köszönöm,hogy ma is velem tartottál. Megtalálsz még FACEBOOK-on és INSTAGRAM-on is. Ha támogatsz egy like-kal vagy egy megosztással, azt is köszönöm neked! :)

sign_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr5315906046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása