Schüssler Hialuron arcszérum nemcsak a ránctalanításra!

92336249_942090426223614_3884946872992792576_n.jpg

Sziasztok! A mai bejegyzésben egy olyan terméket fogok nektek bemutatni, ami számomra igazán kuriózum volt és nagyon örültem, amikor pár hete tesztelésre kaptam. Sminkelni kevesebbszer szoktam a home office miatt, de a arcápolásra ugyanúgy figyelek, mint eddig. Ezzel kapcsolatban egy arcszérumról fogok nektek írni.

Schüssler Hialuron arcszérum

„A Schüssler-féle ásványi sók közvetlenül a szövetekre hatnak, növelve azok vitalitását, javítva sejtszerkezetüket. A szérumban lévő Calcium fluoratum ásványi só feszesítheti a bőrt, a Natrium cloratum pedig szabályozza a bőrsejtek és a kötőszövetek közötti folyadékháztartást.„ 

Ha régebb óra követitek a blogot, akkor a Schüssler natúrkozmetikumok már ismerősek lehetnek számotokra. Ekkor írtam bővebben is a Schüssler-féle ásványi sókról, így most rögtön a szérum bemutatására térnék.

Ezért a régebbi bejegyzésért KATT IDE.

Ha bőrápolás, akkor már tuti te is sokat olvastál a hialuronsavról.  Laikusként mindig a vízmegkötő és vízmegtartó tulajdonsága jut eszembe...a ránctalanító hatás mellett. :D Ugye te is hallottad az a tévhitet, hogy a hialuronsavra csak az idősebb korosztálynak van szükség ránctalanítás végett? Ez nem teljesen így van, hiszen a hialuronsav folyamatosan csökken a szervezetünkben, ezért ezt pótolnunk kell, mivel hidratál a bőr felszíni és mélyebb rétegeiben. Felmerülhet az a kérdés is, hogy milyen bőrtípusra ajánlott. Szerencsére minden bőrtípusnak jót tesz, így zsíros bőrrel, de természetesen száraz bőrrel is használhatunk hialuronos termékeket.

91799938_158678048689356_7697682314809049088_n.jpg

A Schüssler arcszérumot pár hete kezdtem használni, így ennek a pár hétnek a tapasztalatairól mesélnék nektek.  Azonban mivel arcápolásról van szó, ezért fontosnak tartom megemlíteni, hogy még fogok írni erről a szérumról Instagramon vagy itt, mert úgy gondolom több időnek kell eltelnie, hogy relevánsabb véleményt tudjak mondani. Ennek ellenére érdekesnek tartom leírni az eddig élményeimet e termékkel kapcsolatban. Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy már ez a rózsaszín tavaszias csomagolás is megvett. Emellett tetszik, hogy az adagolója megfelelő mennyiségű terméket szolgáltat. A szérum textúrája nagyon lágy és nagyon gyenge illattal rendelkezik. A terméket reggelente az arcomra szoktam felvinni, gyorsan beszívódik és felfrissíti az arcbőrt, jól hidratál valamint puhává teszi. Az előbbi hatásokat már az első használat után is éreztem. Fontosnak tartom azt is megemlíteni, hogy nem zsírosította a bőrömet és nem is nehezítette el.  

Összegzés

Eddig nagyon pozitív számomra ez a szérum. Szeretem benne, hogy nincs erős illata és azonnal hidratálja a arcbőrömet. Még egy plusz pont, hogy használatkor elég egy kisebb mennyiség használata is. Mindenesetre a termék kiürülése után is írni fogok nektek a további tapasztalataimról.

További infókért katt ide: https://schusslerkozmetikumok.hu/hialuron-arcszerum

Ti kipróbálnátok ezt a szuper szérumot?

sign_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr3915584696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása