Környezetbarát vagy? Akkor a Schüssler natúrkozmetikai márkát meg kell ismerned!

75029109_1473047512845655_935429592007573504_n.jpg

Sziasztok! :) Az arcápolás terén szeretek újdonságokat kipróbálni és megosztani a véleményemet veletek. Így a felvezető mondatból már kiderülhetett, hogy ma is két arcápolási termék lesz soron, amelyet pár hete kaptam tesztelésre.  A márka pedig a Schüssler Natur CosMEDics lesz.

Mit kell tudni a Schüssler márkáról?

A Schüssler Natur CosMEDics márka megalkotója Soós Adrienn, akinek a célja hatékony és egészségre valamint bőrre sem káros termékeket készítsen. Ekkor merült fel, hogy a Schlüssler sókat nemcsak belsőleg szedve, hanem külsőleg a bőrre is ki kellene használni. A Schüssler sók nevüket Dr. Wilhelm Schüssler-ről kapták, aki 1870-es évek elején kifejlesztette a ásványisó-terápiát, mellyel a szervezetben jelenlévő 12 féle esszenciális sót, hiányállapot esetén pótolni lehet. A Schüssler Natur CosMEDics termékek natúr alapanyagokat tartalmaznak és egyedül vagy kombinációban a Schüssler sók is jelen vannak benne. Szintén fontos kiemelni, hogy Ecocert minősítéssel rendelkezik a márka, amely egy nemzetközileg is ismert francia biominősítés. További szuper hír, hogy nem tesztelnek állatokon és olyan összetevők sincsenek a termékekben, amiket állatokon tesztelnek. Pálmaolajat szintén nem találhatunk az összetevő listában és gyorsan lebomló műanyagból készül a csomagolás. Nagyon tetszik az is, hogy a vízbe jutó termékek sem jelentenek problémát a környezetre! Ezek után az infók után hatalmas kíváncsisággal kezdtem hozzá a teszteléshez, hiszen a Schüssler márka egy igazi környezetbarát márka.

SCHÜSSLER RÓZSAVIZES HIDRATÁLÓ NATÚR ARCTONIK

76180378_408643626472530_4840568643857154048_n.jpg

Szégyen vagy sem, de sokáig nem gondoltam fontosnak, azt, hogy reggel is tisztítsam az arcomat. Azonban reggel is ugyanolyan fontosnak kell lenni az arcápolásnak, mint este, hiszen szüksége van az arcbőrünknek a hidratálásra. Ez a termék egy hiddratáló natúr arctonik bio damaszkuszi rózsavízzel, hamamelisszel és Nr.8-as Schüssler-féle ásványi sót is tartalmaz. Nagyon kellemes illata van és csak annyit kell tenned, hogy pár pumpányi arctonikot közvetlenül az arcodra permetezel. Én jobban szeretek ilyen termékeket vattakoronggal felvinni, de ehhez a termékhez nem lenne szükséges..csak tudjátok a megszokás! :D Reggelente szuperul frissíti az arcbőrömet és jól bírja az érzékeny bőröm is. Egyáltalán nem szárít és nem is zsírosít. Pumpás adagolójának köszönhetően testpermetként is hasznosítható.

SCHÜSSLER NATÚR ARCMASZK

74473186_853415551740448_8682226232235917312_n.jpg

Ez az arcmaszk mattít és hidratálja a fáradt arcbőrt. Az utóbbi volt, ami miatt emellett a termék mellett tettem le a voksomat..mert sokszor látom fáradtnak az arcbőrömet. Az utóbbi időben elég sok arcmaszkot próbáltam ki és közülük sok tetszett, de szerettem volna a Schüssler márkától is egyet tesztelni. Az arcmaszk Nr. 8-as Schüssler sót, rózsaszín agyagot, sárgabarackmag- és szőlőmagolajat tartalmaz és ezek az összetevők segítenek a fáradt arcbőrt üdévé tenni. Az arcbőrünkre pár mm vastagon kell feltenni és 10 perc múlva kell lemosni. A textúrája nagyon könnyű, finom illata és barnás színe van. Használat után puhább és frissebb lett a bőröm. Általában egyszer a hétköznapokban és egyszer hétvégén szoktam használni.

Ajánlom-e?

Mind a két termékről tesztelés után is pozitív véleménnyel vagyok. Az arctonik esetében fontos volt, hogy ne zsírosítsa a bőrömet, de közben frissítse és hidrtalája. Ezt a két dolgot jól is teljesíti a tonik és a rózsaszín csomagolását imádom! Az arcmaszk esetében a mattító hatás valóban megtörtént és az érzékeny bőröm jól bírta ezt a terméket. Így összességében nem is leplek meg bennetek, ha azt mondom, hogy megéri kipróbálni, mert nemcsak hatásos termékek, hanem rendkívül környezetbarátok is.

Próbáltál már terméket a márkától?

sign.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr5315286044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása