Parfüm természetes alapanyagokból - Yves Rocher Tropicale Tentation

69250524_1305471826292892_440920818621349888_n.jpg

Sziasztok! A mai bejegyzésben egy parfümöt fogok nektek bemutatni. Személy szerint szívesen ragaszkodok egy adott illathoz és kevés alkalommal próbálok ki új illatokat. Amikor mégis új illatot választok, akkor inkább a virágosabb illatokat kedvelem. Ez azért érdekes, mert több virágos illatra allergiás vagyok, így tényleg nehéz a tökéletes illat megtalálása. Egyébként illat választásnál először is az illatkategóriákat kell számba venni. A illatkategóriát az illatnak a fő jegye adja. Így lehet virágos, keleti, fás, ciprusos, citrusos és páfrányos illat.

Az Yves Rocher

1958-ban alapították a márkát Franciaországban.  Az első üzlete 1969-ben nyílt. Fontos tudni, hogy a márka termékei csakis növényi összetevőkből készülnek. 25-50%-kal kevesebb műanyagot tartalmaznak például a termékeiknek a tubusai. Szortimenjükben arcápolásra, sminkelésre, testápolásra is mindent megtalálhatsz. Parfüm kínálatukban is kedvedre válogathatsz és még a férfiakra is gondoltak. Ezen felül pedig fát ültetnek, amelynek a célja, hogy 2020-ig 100 millió fát ültessenek a világon, az oldalukon te is követheted, hogy eddig mennyit ültettek.

La Collection

Az Yves Rocher parfümkollekciójánál azt kell először is megemlíteni, hogy a minőség mellet az is esszenciális, hogy a környezetünk ne károsodjon. Ezért ez a kollekció 87%-ban ellenőrzött forrásból származó, természetes eredetű alapanyagokkal készül. A parfümös üvegek Bretagne-ban készülnek és újrahasznosíthatóak. Ebben a kollekcióban a legfrissebb illattól a legintenzívebb illatokig válogathatunk. 

Összesen 9 parfümről van szó, amelyek

  • nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket
  • 100%-ban növényi alkohollal készülnek
  • színező anyag és BHT mentes és a parfüm üvegén kívül a kupakról is beszélni kell,hiszen újrahasznosított műanyagból van.

70411494_2335464433167763_1609594717081698304_n.jpg

Tropicale Tentation

A választásom a Tropicale Tentation illatra esett, hiszen ez egy gyümölcsös és virágos illat lenne. A friss gyümölcs illatát az Osmanthus virág és a keserű narancs biztosítja. Mint írtam a bejegyzés elején, sok olyan virágos parfüm van, amit nem tudok használni, mert nem bírja az orrom. Tesztelésre mégis egy virágos illatot választottam, ugye bátor voltam?! :D Szerencsére imádom illat, így megérte ezt választani. Amikor először magamra fújom, akkor édes barackos illatot érzek, majd pár perc elteltével érzem ezt az édes virágos-gyümölcsös illatot. A tartóssága is szuper a parfümnek, mert egy egész napot bír, szóval a reggeli fújást még délután is érzem.

Ti próbáltátok már valamelyik illatot a 9 közül?

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr3715093502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása