Oscar Díj Átadás Ruhamustra - 5 Kedvenc Ruha

28536372_1978659752161963_1717983273_n.jpg

Sziasztok! :) Az idei Oscar díj átadáson nem lett újabb magyar siker, de gyönyörű ruhákban most sem volt hiány. Gondoltam megmutatom azt az öt ruhát, ami nekem a kedvencem volt. Azt mondják, hogy idén a pasztellszínek helyett az erőteljesebb színek lesznek terítéken, ennek ellenére több pasztell színnel is találkozhatunk az Oscar ruhák sorában.

Emily Blunt - Schiaparelli Haute Couture

hbz-oscars-emily-blunt-1520210293.jpg

Emily ruhája csodás enyhe kék színben pompázik, amelynek van egy aranyos fél garbó nyaka és csipkedíszítés. Kiegészítőként egy fehét clutch-ot és egy nagyobb fülbevalót választott, a feltűzött frizurájához. A kiegészítők jól kiegészítik a ruhát, szerintem tökéletes választás volt.

Jennifer Garner - Atelier Versace

hbz-oscars-jennifer-garner-1520209741.jpg

Jennifer egy királykék Versace ruhát vett fel az idei kilencvenedik Oscarra. A ruha felsőjének a megoldása igazán különleges és a kiengedett barna hajával egy szuper kombináció. Jennifer ügyesen követte a „kevesebb néha több” szabályt, mert kiegészítőként csak egyszerű ezüst gyűrűket, fülbevalót viselt.

Gina Rodriguez - Zuhair Murad

hbz-oscars-gina-rodriguez-1520208228.jpg

Az Oscar egyik legérdekesebb, de egyben legcsinosabb ruhát Gina tudhatja magának. A mélyebb dekoltázzsal rendelkező ruháján csillogó díszek találhatóak. A derekán egy gyönyörű öv rész is van, ami kiemeli az alakját. Nekem a szoknya rész a kedvencem, mert ez teszi igazán egyedivé Gina megjelenését. Az összefogott haj és az ismét egyszerű fülbevaló szuper kombináció.

Allison Williams - Armani Privé

hbz-oscars-allison-williams-1520204204.jpg

Lehet, nagyon pasztellszín párti vagyok, de ez a ruha lenyűgözött. A gyöngyös díszítés és a különleges nyakrész kialakítása egy kifinomult megjelenést kölcsönözött Allison-nak. A ruhához passzoló fülbevaló mellett döntöttek és ez az összességében tündéri megjelenés remek választás volt az Oscarra.

Sandra Bullock - Louis Vuitton

hbz-oscars-sandra-bullock-1520211692.jpg

Az egyik kedvenc színésznőm ruhája egyáltalán nem nevezhető egyszerű ruhának. Nekem ez a fekete és arany párosítás elnyerte a tetszésemet. Igaz az egyenes haj helyett kitalálhattak volna egy picit, extravagánsabbat.

Neked melyik ruha volt a kedvenced az idei Oscar díj átadásról?

Remélem tetszett ez a bejegyzés és köszönöm,hogy ma is velem tartottál. Megtalálsz még FACEBOOK-on és INSTAGRAM-on is. Ha támogatsz egy like-kal vagy egy megosztással, azért nagyon hálás vagyok.:)

sign_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr6513716528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása