Layering





































HU: Sziasztok! :) Az első tanulság az, hogy ha fúj, a szél ne fotózzatok outfit-et. Ezek a képek még névnapomon készültek és persze, hatalmas szél volt..de mindenképpen szerettem volna megmutatni ezt az összeállítást nektek.Na visszatérve, ebben a bejegyzésben kipróbáltam a layering hóbortot. Így egy rózsaszín hosszú ujjú felsőre egy camisole felsőt vettem fel. Ehhez persze elmaradhatatlan volt a choker és a kedvenc rózsaszín sneakerem. Úgy gondoltam a layering-hez már egy egyszerűbb nadrág illik, így egy fekete bőr nadrág mellett döntöttem. Nektek, hogy tetszik a layering hóbort? Remélem a következő bejegyzésben is velem tartotok. ;)

EN: Hi there! :) Do not take outfit photos when the weather is windy. These photos were taken on my name day and of course, there was a great wind, but I wanted to show this outfit to you. Back to the outfit, I tried out the fashion of layering. So I choose a camisole and a pink sweatshirt. Choker and my pink sneakers are unmissable element from my outfit. I thought that I must have opted for a simple black leather pants. Do you like the fashion of layering? Keep in touch with me and the new post is coming soon. ;)

  




                                         FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

                                                 




A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr4912702137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása