„Egy tökéletes ékszer épp annyira fontos, akár a tökéletes tűsarkú”
Ismerd meg a Monna Boutique webshopot!

3_1.jpg

Sziasztok! Fontosnak tartom, hogy a blogon ne csak terméktesztekről és outfit bejegyzésekről essen szó. Egy tökéletes outfithez hozzátartozik a hozzá passzoló ékszer megtalálása is. Szeretek nektek olyan ékszer készítőkről vagy webshopokról mesélni, akiktől vagy ahonnan egyedi kiegészítőket tudtok beszerezni. Az ékszerek egy basic szettet is különlegessé varázsolnak. A mai bejegyzésben egy nagyon szuper webshopot fogok nektek bemutatni, ami nem más, mint a Monna Boutique webshop.

Úgy gondoltam az lenne a leghitelesebb, ha Mónika mesélne, aki a webshop mögött áll, hogy az ő szemével lássuk ezt a történetet. Kíváncsi lennék, hogy milyen ötlet alapján hozták létre a Monna Boutique-ot és ,hogy még milyen tervei vannak a jövőre nézve. Ezért a következőkben majd egy interjút olvashattok Mónikával, de még mielőtt az interjú következne, pár szót ejtsünk a webshopról is.

2_4.jpg

A Monna Boutique oldalán nyakláncokat, fülbevalókat és karkötőket találhatunk. A nyári leárazásoknak köszönhetően, pedig rengeteg ékszert olcsóbban vásárolhatsz meg. A weboldal színvilága nagyon kellemes és tetszik, hogy könnyedén tájékozódni lehet rajta. Kiemelendő, hogy rendelés esetén utánvételre is van lehetőség és a csomagod pár napon belül megérkezik. Felmerül ugye benned is a kérdés, hogy vajon mennyire megbízhatóak a képek az oldalon? Saját tapasztalatom az, hogy a képek teljes mértékben az adott ékszert tükrözik, és a termékek minőségben kifogásolhatatlanok. A hírlevélre is megéri feliratkozni, mert értesítéseket kaphatsz a legújabb akciókról. A weboldal alján pedig ezt az igazán frappáns idézetet olvashatod Coco Chanel-től :

"Mielőtt elhagyod a házat, nézz körbe és tüntess el egy kiegészítőt!"

Remélem a következő interjú után a Monna Boutique oldalát ti is kicsit közelebb érzitek magatokhoz és szimpatikusnak találjátok.

Milyen út vezetett ideáig, hogy megnyitottad a webshopodat?

A családommal sokat beszélgettünk arról, hogy mennyire felgyorsult, megváltozott a világ manapság. Mennyire kevés ideje van az embereknek már Önmagukra, a saját stílusuk megismerésére ebben a rohanó, a trendeket folytonosan változtató világban. A lendületes választások és döntések világát éljük…., ehhez szerettünk volna segítséget adni a mai dolgozó nőnek, anyának, feleségnek, hogy mégis megismerje Önmagát, és önbizalomtól telten indítson minden napot, még akkor is, ha az épp csak egy szürke hétköznap.

Egy tökéletes ékszer épp annyira fontos, akár a tökéletes tűsarkú!

4_1.jpg

Honnan jött a webshop neve?

A webshop neve, a testvérem és az én keresztnevem betűiből áll. „Mon”= Mónika és „na”- Anikó eleje visszafelé. Mivel nagyon sokat köszönhetek a nővéremnek, bíztatást, támogatást, ötletelést beleértve, ezért úgy gondoltam hálám jeléül kettőnk nevéből álljon össze a webshop neve. :) A többi adta magát!

Mi alapján állítod össze a kínálatot? Milyen stílusú ékszerekkel találkozhatunk?

Az aktuális és várható trendek nagyban befolyásolják a kínálatot. Saját ízlésvilág is megjelenik természetesen, ez alapján történik az ékszerek kiválasztása.

 A célközönség elsőként „A NŐ”! 25-55 év közötti dolgozó nők, azok a „business women-ek”, akik mindig rohanásban vannak. Gyors döntéseket kell hozniuk kevés idő alatt. Ezért igyekszünk olyan termékeket kínálni, melyek tökéletesen igényes megjelenést biztosítanak épp úgy hétköznap, mint akár egy hétvégi nagyobb eseményen vagy épp egy fesztiváli megjelenésen.

Melyik ékszert tartod a nyári szezon must-have darabjának?

A személyes kedvenc az építhető flexibilis karkötők, amelyeket a különböző charmok nagyon egyedivé varázsolnak a saját ízlésvilágunknak megfelelően. A nyár tükrében fantasztikus pálmafával, kókuszitallal vagy akár flamingóval (a flamingó őrület közepén :)) tehetjük egyedivé ékszerünket. A nyár egyik nagy kedvencévé tud válni igényes ragyogása és praktikuma miatt, ugyanis építhetősége alapján, már elég csak a charmokat cserélni rajta és rögtön új karkötőnk lesz, mely a következő évszaknak vagy eseménynek tökéletesen megfelel!

1_5.jpg

Milyen ékszereket kínáltok a fiatalabbak, illetve az idősebbek számára?

A Boutique-ban található ékszerek nagy része kortalan azt gondolom. Ez szempont a kiválasztásnál is. Nem igazán a kor inkább az ékszer megjelenése, praktikuma alapján történik a kategorizálás.

Neked melyik a személyes kedvenced a webshopból?

Igazság szerint mindegyikre találnék alkalmat, hogy viselhessem. A nagy KEDVENC a flexi karkötőkből a rózsaarany karkötő ezüst charmokkal kombináció. :) Gyakorlatilag bárhová viselhetem minden helyzetben tökéletes kiegészítő.

Mi vár jövőben a webshopra?

Nagyon sok minden még! :)

Rengeteg ötlet van, a termék kategóriák bővítésére, mellyel segíteni tudunk a DÖNTÉS-ben „A NŐ”-nek.

Bővebben azonban nem szeretnék nyilatkozni róla, legyen meglepetés! ;)

Ez most még egy hosszú út kezdete, melyben még rengeteg tervezés, szervezés munka vár a következő időszakban (is)! Azonban ez fantasztikus érzés, ha ezzel valóban megvalósítható a cél, amelyért létrejött a Monna Boutique!

Köszönöm szépen Mónikának az interjút és azt is, hogy megismerhettem a Monna Boutique-ot. Úgy gondolom, hogy egy olyan webshopot mutathattam be nektek, amelyen nemcsak egyedi kiegészítőket kínálnak, hanem az is látszik a webshopon, hogy Mónika ezt szereti csinálni. Ezek után csak ajánlani tudom, hogy kattinsatok a Monna Boutique oldalára.

Remélem tetszett ez a bejegyzés és köszönöm,hogy ma is velem tartottál. Megtalálsz még FACEBOOK-on és, YOUTUBE-on, INSTAGRAM-on is. Ha támogatsz egy like-kal vagy egy megosztással, azt is köszönöm neked! :)

 sign.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr7414919218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása