Egy termék, amelyet háromféleképpen is használhatsz! | Nivea Urban Detox Agyagos lemosó Teszt

niv1.jpg

Sziasztok! :) Pár hete is foglalkoztam már az arcápolással és remélem nem bánjátok, ha ma is egy termékteszt fog következni. A Nivea Urban Skin Detox termékei közül a 3 in 1 agyagos arclemosójáról lesz szó, ami nemcsak lemosó, hanem arcmaszk és radír is.

Mit kell tudni a Nivea Urban Skin Detox termékekről?

A termékeket a városban élőknek ajánlják, hiszen mindennap szennyeződésnek tesszük ki az arcbőrünket és a Nivea erre a problémára kínál megoldást. Több termék is megtalálható a szortimentben, mint pl. nappali és éjszakai arckrém, 1 perces méregtelenítő maszk, micellás víz és ez a 3 in 1 lemosó.  Az előbb felsoroltak segítik megvédeni a bőrt a káros környezeti hatásoktól és közben regeneráljak is. Két fő összetevőt érdemes megemlíteni, ami az élénkítő, bőröregedést késleltető zöld tea és védelmező antioxidánsok, amelyek hozzájárulnak a ragyogó arcbőrhöz.

Mit ígér a 3 in 1 Urban Detox agyagos lemosó?

A fő összetevői közé tartozik a zöld tea, a fekete rizs és az agyag. Ami felkelti az érdeklődést a termékkel kapcsolatban az az, hogy arclemosóként, bőrradírként és arcmaszkként is lehet használni. Arclemosóként eltávolítja a szennyeződést és felfrissíti a bőrt. Arcradírként nedves arcbőrre kell felvinni és leradírozni a bőrt. Maszkként pedig 3-5 percig fent kell hagynod az arcbőrödön. Arcradírként eltávolítja az elhalt hámsejteket és tisztítja a pórusokat. Maszkként mattítja a bőrt és simává varázsolja.

Mit tapasztaltam?

Először is szimpatikus, hogy 2200 Forintos terméket többféleképpen is fel lehet használni. Mivel belvárosban lakom, így a bőröm mindennap ki van téve a szennyeződésnek és ezért mindennap odafigyelek az arcbőröm tisztítására. Arcápolási terméknél nagyon fontosnak tartom az illatát, ennek a lemosónak finom, frissítő zöld teás illatot érzek. A terméket arclemosóként szinte mindennap használom és valóban eltávolítja a szennyeződéseket. Nagyon jól frissíti a bőrömet és az arcradírként is hozza az elvárásokat. Arcmaszkként is próbáltam, de nekem annyira nem mattította a bőrömet, de puhává tette és nem szárított.

Te ki fogod próbálni?

Remélem tetszett ez a bejegyzés és köszönöm,hogy ma is velem tartottál. Megtalálsz még FACEBOOK-on és, YOUTUBE-on, INSTAGRAM-on is. Ha támogatsz egy like-kal vagy egy megosztással, azt is köszönöm neked! :)

sign_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr2114896190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása