Újdonság - Bio illatok a Pur Edentől

pur_eden_deo_erzekeny_borre.png

Sziasztok! :) Már régóta terveztem egy olyan rovatot ide, amiben olyan újdonságokat mutatok be nektek, amiket igaz még nem próbáltam, de felkeltette az érdeklődésemet. Én szeretek új termékekről olvasni, így remélem nektek is tetszeni fognak az ilyen bejegyzéseim.

Az első márka a Pure Eden lenne, amely egy francia márka egyenesen Dél Franciaország szívéből.  A cégnek a hitvallása 3 alapvető pilléren áll:

  • tisztelni az emberi szervezetet → ökológia gazdaságokból származó alapanyagok
  • tisztelni az állatokat és a természetet →  nem szennyezi a környezetet és nem használ állati összetevőket
  • fogyasztók elégedettek legyenek a termékekkel

pur_eden_parfum.png

A Pur Eden legújabb termékei a bio parfümök, amelyek nem tartalmaznak egészségre káros vagy vitatható összetevőket. Három női illattal készültek, amely nem más mint a hesperides illat, virágos illat és egzotikus keleti illat. A termék 100%-ban búza alkohol és szennyezőanyagot, valamint 100%-ban illat kompozíciókat tartalmaz. A parfümök a DM-ben vásárolhatók meg,

Ezen kívül a deo-roll és spray is debütál a márkánál, amelyek szintén nem tartalmaznak vitatott alapanyagokat. A dezodorok (és persze a teljes márka) COSMOS ORGANIC tanúsítvánnyal rendelkeznek és 99%-ban természetes eredetű összetevőkből van, több, mint 40%-a organikus gazdaságokból származik. A kálium alumínium segít a kellemetlen szagokat semlegesíteni. Fontos azt is megjegyezni, hogy a dezodorokban természetes organikus timsó kristályok vannak, amelyek kémiailag semlegesek és a bőrt sem irritálják. A spray hajtógázmentes, így pumpás kivitelben érhető el. Ami pedig a legjobban felkeltette az érdeklődésemet az az, hogy hosszan tartó védelmet biztosít a sarkvidéki bogyóknak köszönhetően. Az izzadást szabályozza és a pólusokat sem tömíti el. A deo termékek a Bijo Szakáruházban és a Mediline üzletekben találhatóak meg.

Összességében, nekem a spray volt a legérdekesebb a termékek közül, hiszen már régóta keresek vegán sparyt. Azonban, eddig még nem találtam igazán olyat, amely hosszan tartott volna és a kellemetlen szagokat is semlegesíti.

Neked melyik termék keltette fel az érdeklődésedet?

Remélem tetszett ez a bejegyzés és köszönöm,hogy ma is velem tartottál. Megtalálsz még FACEBOOK-on és, YOUTUBE-on, INSTAGRAM-on is. Ha támogatsz egy like-kal vagy egy megosztással, azt is köszönöm neked! :)

 sign_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr2514784948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása