Őszi Must Have 2018 - Aktuális őszi trendek?!

nyarzaro_1.png

Sziasztok! :) A mai bejegyzés egy régi sémának megfelelően egy őszi must have bejegyzés lesz. Így azokat a ruhadarabokat fogom megosztani, ami ebben a szezonban divatosnak számít. Már rég volt ilyen bejegyzés és úgy gondoltam, mivel az előző ilyen posztokat is szerettétek így megpróbálkozok most egy ilyennel. Persze én is szeretek inspirációkat olvasgatni és utánanézni is, szóval remélem szeretni fogjátok.

nyarzaro_2.png

forrás: Pinterest

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a kígyó minta sohasem tartozott a kedvenceim közé. Ezért én lehet csak kiegészítőként (pl. öv) fogom beszerezni. Sok képen láttam, hogy az ilyen mintás combcsizma is népszerű lesz. Úgy érzem ezt a divatot is még szoknom kell! :D

nyarzaro_3.png

Forrás: Pinterest

Ez a divat nekem nagyon tetszik és főleg az, hogy egy ilyen szettet akár egy sportcipővel is felkaphatunk. Tényleg tökéletes megoldást nyújthat a „nincs mit felvennem” napokon, hiszen egy basic felsővel szuperül megállja a szett a helyét.

nyarzaro_4.png

Forrás: Pinterest

Még egy divat, ami komfort zónán kívüli. Nagyon hozzászoktam már a szűk fazonú nadrágokhoz. Igaz tavaly már beszereztem egy egyenes szárú nadrágot, amiről poszt is készült. Nektek, mennyire komfort zónán kivüliek az ilyen nadrágok?

nyarzaro_5.png

Forrás: Pinterest

Az ősz színe lesz az erős rózsaszín, ami azért is lehet jó választás, mert egy unalmas öltözetet is feltud dobni. Tervezek egy ilyen színű meleg pulcsit beszerezni.

nyarzaro_8.png

Forrás: Pinterest

Ez a trend a kedvencem és olyannyira kedvenc, hogy már az Orsayban be is szereztem a saját kockás blézeremet. A kockás anyagok nagyon tetszenek és úgy gondolom, hogy egy ilyen blézert sokféle képen tudok majd használni. Télen például majd egy-egy garbóra szeretném rávenni.

Neked melyik a kedvenced? Oszd meg velem kommentben :)

Remélem tetszett ez a bejegyzés és köszönöm,hogy ma is velem tartottál. Megtalálsz még FACEBOOK-on és, YOUTUBE-on, INSTAGRAM-on is. Ha támogatsz egy like-kal vagy egy megosztással, azt is köszönöm neked! :)

sign.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr514276031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása