Miért van szükséged egy nyári kánikula ruhára?

blog7.JPG

Sziasztok! :) Még májusban volt egy olyan bejegyzés, amiben egy Manzara szerzeményemet, még pedig egy farmer sortot mutattam meg. Most egy laza nyári ruha fog következni, ami szintén a Manzara oldaláról van. Ti szoktatok neten vásárolni? Ha már most előre gondolkodtok és előre szeretnétek egy divatos és kényelmes kabátot őszre vagy esetleg télre, akkor a Manzara oldalára kötelező átlépned:

téli kabátok                      

női kabát                

télikabát         

blog1.JPG           A mai bejegyzésben viszont egy igazi nyári outfit inspirációt szeretnék mutatni. Ezek a gombos ruhák a 90-es években hatalmas divatnak számítottak és nekem már akkor is nagyon tetszettek... igaz még kislány voltam ekkor :D Ez a Manzara darab egy olajzöld színű lenne és két zseb is rá van varrva. Egy igazán szellős spagettipántos ruha és igazából szinte mindenhez passzol. Ebben az outfitben egy drapp magassarkú szandállal és egy színben megegyező nyaklánccal párosítottam. A ruha anyaga egyébként szuper minőség, szóval nekem tetszett ez a rendelés.:)

39071464_1942047825861072_5311874955938365440_n.jpg

blog8.JPG

Hogyan viseld a nyári kánikula ruhát és mire figyelj?

  • Olyan színt válassz, amit szívesen viselsz és a ruha anyagára is figyelj oda. Egy vastagabb anyaggal meggyűlhet a bajod a kánikulában.
  • Egy térdig vagy térd alatt érő ruha mindig komfortos lesz és nem kell arra figyelned, hogy túl rövid. Próbáld megtalálni a testalkatodnak megfelelő hosszt.
  • Viselheted magassarkú szandállal vagy lapossal is. Egy tornacipővel is remek szettet alkothatsz. A strandpapucs és ruha kombót kerüld, ha nem strandra mész. 

39142020_1091799714303952_2695605226831872000_n.jpg

Te rendeltél már a Manzara.hu-ról?

Remélem tetszett ez a bejegyzés és köszönöm,hogy ma is velem tartottál. Megtalálsz még FACEBOOK-on és INSTAGRAM-on is. Ha támogatsz egy like-kal vagy egy megosztással, azt is köszönöm neked! :)

 sign_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr8714177275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása