Mivel tud többet egy micellás sampon?

37694206_2165502423477694_22906739921780736_n.jpg

Sziasztok! :) Ugye már ti is hallottatok a micellás arc lemosóról? Az egyik kedvencem arcápoló termékem, de mit tudhat egy micellás sampon? A Nivea két új samponnal drukkolt elő, az egyik egy micellás tisztító citromfű illatú sampon a másik pedig egy vízililiomos sampon érzékeny fejbőrre. Amikor beválasztottak a trnd projektjébe nagyon boldog voltam, hogy kipróbálhatom ezeket a samponokat és nektek is elmondhatom róluk a tapasztalatomat röviden.

Micellás Tisztító sampon citromfű kivonattal

Ez a sampon normál és zsíros hajra ajánlott, szóval főképpen erre a termékre voltam kíváncsi, hiszen én ebbe a hajtípusba tartozok a gyorsan zsírosodó hajammal. Mit is jelentenek a micellák? Magukba zárják a szennyeződést és az eredmény tökéletesen tiszta fejbőr. A terméknek az is pozitívuma, hogy segít megőrizni a fejbőr pH-egyensúlyát és szilikont sem tartalmaz.

Tapasztalatom:

  • Tényleg nagyon jól megtisztítja a fejbőrt és az illata nagyon tetszik (még megfázás közepette is éreztem az illatát :D )
  • A hajam ugyanúgy bírta 3 napig, szóval hozta azt a szintet, amit elvárok egy sampontól és csak a 3. és 4. napon kezdett zsírosodni a hajam.
  • Emellett puha és selymes is a hajam a termék használata után.

Micellás Erősítő sampon vízililiommal

Egy termék, amely tökéletes megoldás lehet érzékeny fejbőrre és pink csomagolása igazán megnyerő.:)  Segít megerősíteni az elgyengült hajszálakat és a hajrugalmasságát is visszaadja. Ez a sampon is hozzájárul a fejbőr pH-egyensúlyának a megőrzéséhez.

Tapasztalatom:

  • Az előző termékkel szemben ezt a terméket csak egyszer próbáltam, de az illata meggyőzött.
  • A hajamat ez a sampon is puhává és selymessé varázsolta.
  • A meggyengült hajszálak erősítéséhez még többször kellene használnom a terméket, hogy érdemleges véleményt tudjak nektek mondani.

Összegezve

A bejegyzés végére is azt tudom nektek leírni, hogy nem csalódtam a termékekben. Mostanában nem használtam Nivea samponokat és ezek a samponok meglepően nagyon jól tisztítottak a fejbőrömet. A samponok nem a leghabzósabb samponok és egy jó diónyit kell használni egy-egy hajmosás alkalmával. Egy termék 400 ml és ez elég sok hajmosáshoz elegendő :) Csomagolás ide vagy oda, de nekem a citromfű kivonatú sampon lett a kedvencem.

Te próbáltad már?

Remélem tetszett ez a bejegyzés és köszönöm,hogy ma is velem tartottál. Megtalálsz még FACEBOOK-on és INSTAGRAM-on is. Ha támogatsz egy like-kal vagy egy megosztással, azt is köszönöm neked! :)

sign_1.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr4914133555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása