Tippek, hogy leszokjunk a körömrágásról

beszelgessunk.png

Sziasztok! :) Ma egy olyan témát feszegetünk,ami sokunkat érint. Ez a téma nem más, mint a körömrágás. A stresszes helyzetekben szinte tudat nélkül rágtam le a körmeimet. Neked is ismerős? Mi hozott megoldást? Leírom a tippeket, amik hozzásegíthetnek, ahhoz, hogy leszokjunk erről a rossz szokásról.

Keserű körömlakkok

Ezeket bioboltokban vagy gyógyszertárakban szerezheted be. A keserű/rossz ízűk arra fognak késztetni, hogy eszedbe se jusson rágni a körmeidet.

Manikűr

Egy szép manikűr is segíthet leküzdeni a körömrágást, mert ugye sajnáljuk lerágni, ha szép! A műköröm is szuper alternatíva lehet. Én személy szerint a gél lakkokra esküszöm. Ilyenkor legalább 1 hétig tökéletes a körmöm és a gél lakkot nem tudom lerágni.:D Vizsga időszakban is így kénytelen vagyok gél lakkozni..de így eszembe sem jut a körömrágás! :)

Rágózás vagy Stressz labda

Egy egy stresszes helyzetben egy stressz labda is a segítségedre lehet. Esetlegesen pedig a rágózás is egy tipp, mert ez is eltereli a figyelmedet.

Nézz másokat, miközben rágják a körmeiket

Igen az a sok baktérium bekerül a szervezetedbe és ezen kívül elég kiábrándító, ha egy lányt vagy fiút meglátunk, hogy a körmeit rágcsálja.

Ezeket a tippeket egy videóban is elmondom, nézd meg:

További tartalmakkal várlak a FACEBOOKINSTAGRAM  és YOUTUBE oldalamon.

sign.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr612893436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása