Dresslily Haul - Honnan rendelj unikornisos sminkecseteket?

21849095_1792852014076072_1315012689_n.jpg

Dresslily oldalról

Először rendeltem erről az oldalról és hatalmas meglepetés ért, szerencsére pozitív volt. A rendelés 2 hét alatt érkezett meg. Az oldalon hatalmas választék van, szóval sokszor a bőség zavara állt fenn. Egyedüli negatívum, hogy az egyik felső mérete nagy rám. Ez azért is érdekes, mert egy másik felső mérete pedig tökéletes volt.

Miket rendeltem?

Kék harang ujjú felső: A méret tökéletes volt és a harang ujjak igazán különlegessé teszik. Ez a pasztell kék szín ősszel is jó választás lehet. Egyedüli mínusz pont, hogy gyűrődős anyag.

Fodros szürke blúz: Az anyaga szerintem elég jó, sajnos a méretével akadt problémám.

Rózsaszín bársony choker és Fekete double choker: Mindkét choker minősége a fast fashion márkákkal vetekszik. Miközben az áruk jóval alacsonyabb.

Bling gél lakk és I’m gel polish gél lakk: A Bling egy ciklámen árnyalat és az I’m gel polish pedig lila metál színű. A tartósságukról és ezzel kapcsolatos tapasztalataimról lesz majd blog bejegyzés.

Unikornis sminkecsetek: Ez egy 12 darabos készlet lenne és nagyon puhák. Nekem eddig nagyon tetszenek, de majd videóban is tesztelni fogom őket. Azért is örültem ennek a készletnek, mert mindenféle ecset megtalálható. A highlighter ecset az egyik kedvencem eddig, mert azt figyeltem meg, hogy ezt az ecsetet sok készletből kihagyják. Persze a döntés nagyon nehéz volt, mert az oldalon minden színben találhatsz ilyen unikornisos csodákat.

További információt a rendelésemről ebben a videóban találsz:

További tartalmakkal várlak a FACEBOOKINSTAGRAM  és YOUTUBE oldalamon.

sign.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr712876682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása