Nyári Rosegal Rendelésem - Review

HU: Sziasztok! :) Igaz ezt a bejegyzést még a hét közepére terveztem, de kicsit sűrűre sikerült az a hét! :D Remélem nektek is jól telt ez a hét. Most pedig szeretném nektek megmutatni azt a két ruhát amit a Rosegal-tól kaptam, amelyek most igazi nyárias ruhák lesznek.

EN: Hi Dears! :) To be honest, I wanted to write this post earlier, but this week was so busy. I hope that your week were super. Now, I would like to show my order from Rosegal, which will be summer dresses.


High Waisted Floral Short






HU: Az első termék egy rövidnadrág lenne. Ez egy egyszerű rövid gatyó,de különlegessége mégis az , hogy van benne egy masnira megköthető öv és, hogy a szára picit fodros. Nagyon vékony anyagból készült és így a nyári nagy melegben tökéletes lesz. A színét pedig imádom, mert rengeteg felsőhöz fel tudom venni. Én S-es méretben rendeltem és szerencsére pont jó.


EN: The first product is a short. The speciality of the cloth is that there is a ribbon belt on it and its leg is ruffled. The cloth of the short is thin, so it is a good choice for a hot summer day. I also love the colour of the short, because I can combine many clothes with it. I ordered in S size and luckily it is fine.


Romper





HU: Ez a ruha egyértelmű kedvenc. Kék és fehér csíkos romperről lenne szó, amelyhez egy szintén megköthető masnis öv tartozik. Ennek az anyaga is lenge, szóval rengetegszer viseltem a héten a nagy kánikulában. Ezt a rompert is S méretben rendeltem és tökéletes választás volt. Szerintem ez a ruhadarab lesz a nyári kedvencem, mert valahogy a kék színt is megszerette velem.

Szeretnék még nektek pár kék nyári ruhát mutatni, hátha ti is kedvet kaptok a kék színhez. ;)

EN: This cloth is my absolute favourite. It is white and blue stripped and there was given a ribbon belt to the romper. Its cloth is thin again, so I got advantage of it last week. I also ordered it in S size and it is good. I think it will be my summer fav, because it made me like the blue colour better. I would like to show some blue summer dresses, perhaps you might like it. ;)





Hasonló bejegyzések / Similar Posts:
 http://inspirationsofmanuela.blogspot.hu/2017/05/elso-rosegal-rendelesem-review.html


   További tartalmakkal várlak a  FACEBOOK , INSTAGRAM  és YOUTUBE oldalamon. :)

                                                                                                                    









                                                                            

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr4812702091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Dóri 2017.07.02. 21:33:05

Ú de gyönyörű mindkettő

Inspirations of Manuela 2017.07.03. 08:21:25

Alig tudtam én is választani, de talán ez a két ruha tetszett a legjobban. :) Örülök ,hogy meghoztam a kedved hozzá. :)

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása