Bikini Wishlist
HU: Sziasztok! Mivel itt van a Június a küszöbön, úgy döntöttem összeállítok egy bikinis kívánság listát. Amikor bikinit vásárolok, mindig az egyszerű és letisztult darabok mellett állok meg. De most ilyen magasnyakú bikiniket  valamint fürdőruhákat mutatok nektek, amik nagyon divatosak lesznek ebben a szezonban.


EN: Hi there!The reason why I decide to make a wishlist about bikini sets is that June is upcoming. When I buy bikinis, I always look for simple and monochrome ones. But this time I show you high neck bikini sets and swimsuits , which will be absolutely fashionable in this season.

http://www.rosegal.com/bikinis/novelty-halter-neck-solid-color-443265.html?lkid=133774

HU: Először egy fekete bikinin akadt meg a szemem. Ez egy egyszerű, de még is izgalmas darab, ami a fűzős felső résznek is köszönhető. Rózsaszín és zöld színben szintén kapható, de engem ez a fekete szín fogott meg.

EN: My first choice is a black high neck bikini set. It is simple, but the lace up makes it more interesting. There are also green and pink colours, but my favourite is this black colour.


http://www.rosegal.com/bikinis/high-neck-paisley-geometric-bikini-1129855.html?lkid=133774

HU: Mit gondoltok a geometrikus mintájú bikinikről? Én sokszor szoktam alkalmazni a “mix and match” trended, így nem is véletlen, hogy megtetszett ez a vagány bikini is.


EN: What do you think about this geometric bikini sets? I usually apply the trend of „mix and match” so that is why I choose this kind of bikini. It is extravagant and special.


HU: Aztán itt van egy csodszép szürke színű, ami nekem kissé elegánsnak tűnik. Ez a fűzős megoldás persze megint a kedvencem, szeretem az ilyen fajta díszítést.

EN: Then here is a grey high neck bikini set. The colour of this set is wonderful and it appears to me so elegant. Lace up can be seen again..I love these kinds of trimmings. 


http://www.rosegal.com/one-pieces/one-shoulder-padded-one-piece-swimsuit-1160048.html?lkid=133774

HU: Végül, két fürdő ruhát szeretnék ajánlani nektek. Szerintem gyerekkorom óta nem is viseltem egy részes fürdőruhát, azonban mostanában visszajön a divatba és ezért két fürdőruhát is mutatok nektek. Fura ezt mondani, de eldöntöttem, hogy beszerzek egyet.:D Nektek melyik volt a kedvencetek az öt közül? Remélem segítettem, ha éppen bikini kerestek a nyári szezonra. Legyen szép napotok és hamarosan új bejegyzéssel jelentkezek!;)

EN: Finally, I would like to suggest two swimsuits. I think that I had not had a swimsuit since my childhood. But as I was surfing on the internet, I realised that swimsuits are in fashion. I found two flower pattern sets. It is strange to say that they are so cute and I want to purchase one. What is your favourite from these 5 bikinis? I do not decide what is my absolute fav. I hope you like this post and got some ideas, if you want to buy a bikini set for summer. Have a nice day and the new post is coming soon! ;)



                                                                                FACEBOOK / INSTAGRAM BLOGLOVIN/YOUTUBE




A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr10012702113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stefi 2017.05.25. 20:10:33

Nekem is nagyon megtetszettek ezek a bikinik illetve szemezek a magasìtott alsó résszel ellàtott darabokkal is. De ezek az egybe részesek is tudnak nagyon szépek lenni. ☺

Inspirations of Manuela 2017.05.26. 10:07:05

A magasítottak nekem is tetszenek! Majd máskor olyanokat is beválogatok. :)

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása