Dress Cape Wishlist


HU: Sziasztok! :)  Úgy gondoltam, hogy összeállítok egy kívánságlistát kicsit elegánsabb (http://www.rosegal.com/dress-cape/shop/) és egy kicsit sportosabb kapucnis ruhákból(http://www.rosegal.com/hooded-dress/shop/).
Ti hogy bírjátok ezt a ronda időt? El se hiszem, hogy áprilisban ilyen az időjárás.. a kedvemet is elrontja. Legalább ezek a nyári ruhák feldobják a hangulatomat. Ha kíváncsiak vagytok miket választottam, görgessetek lejjebb. ;)


EN: Hi there! :)  I think I collect my favourite dress cape http://www.rosegal.com/dress-cape/shop/ and hooded dresses (http://www.rosegal.com/hooded-dress/shop/as a wishlist. 
What about this awful weather? I do not want to believe that the weather is terrible in April…it makes my mood worse. So these beautiful dress made me happy. Scroll down, if you want to see my favourites. ;)


1. Flower Power

HU: Igazából nekem minden évszakban a kedvenceim között van ez a minta. Általában tökéletes azokra a napokra, amikor „ nincs mit felvennem” és kiegészítőkhöz sincs kedvem. Persze lehet csak a kedvenc sorozatom a Született Feleségek jut eszembe, mert ott is mindig ilyen csini ruhákat viseltek.:D

EN: To be honest, this pattern is my favourite pattern in every season. This dress is perfect when I have no idea what to wear and I do not need special accessorizes. By the way, these dresses remind me of Desperate Housewives which is my favourite series, as they wear pretty dresses like these.




http://www.rosegal.com/vintage-dresses/retro-cape-sleeve-rose-floral-707182.html?lkid=133774




http://www.rosegal.com/vintage-dresses/retro-flounced-cape-sleeve-floral-707152.html?lkid=133774

2. Off Shoulder

HU: Már tavaly is nagy divat volt a vállvillantás és szerencsére ez a hóbort idén nyáron is megmarad. Ez a ruha egy igazán bohém viselet..egy fesztiválon is el tudnám képzelni. Bár egy forró nyári napon is tökéletes választás lehet.

EN: Off shoulder had a big hit last summer and, fortunately, it remains fashionable. This dress is really bohemian.. I would wear it in a festival.It can be good for a warm summer day.


3. Hooded Dress

HU: Amióta megvettem a rózsaszín sneakeremet, egyre több stílusú outfit-et próbálok ki vele. Igazából távol állnak tőlem a sportosabb ruhák, de most mégis eszembe jutott a "kapucnis"ruha. Egy szürke színű igazán jól mutatna a cipőmmel. Találtam még csíkos és galaxy mintájút is..na jó a galaxy mintás nekem kicsit extrém! :D

EN: Since I have bought my pink sneakers, I want to create more and more outfit with it. I do not really like sporty style, but I see these hooded dresses. I think the grey dress matches to my pink sneakers. I found a striped dress and also a galaxy pattern dress..yeah it is a bit extreme for me! :D


http://www.rosegal.com/long-sleeve-dresses/kangaroo-pocket-hoodie-dress-with-747446.html?lkid=133774



http://www.rosegal.com/long-sleeve-dresses/hooded-striped-pocket-design-dress-747024.html?lkid=133774

HU: Nektek melyik ruha volt a kedvencetek? Nehéz egy szépet választani, ennyi ruha közül, mert mindegyiknek meg van a saját stílusa és azt is kigondoltam már,hogy milyen alkalommal venném fel őket. Remélem gyorsan visszatér a tavaszi idő és hamarosan ilyen ruhákban flangálhatunk csajok! :D


EN: What were your favourites? It is not easy to choose one, as every has its own style. I hope better weather comes soon and girls, we will wear these wonderful dresses! :D


                                          

                                                                                              FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN/YOUTUBE







A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr3812702129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása