5 fura trend a múltból #1

Sziasztok! :) Ti gondolkodtatok már, hogy az elmúlt években milyen fura trendek követték egymást? Ha ékszerekről, ha ruháról beszélünk, mindenképpen találunk olyat, amit ma már tuti nem választanánk. Úgy gondoltam összegyűjtök 5 olyan ékszer vagy ruha trendet, ami pár éve meghatározó volt.

1.       Nagy gömbös színes nyakláncok
Ezek a nyakláncok minden boltban ott voltak. Rengeteg színben láttam és én ezt a képen látható ciklámen mellett tettem le a választásom. Igen, akkoriban mindenhez ezt tettem fel..hasonló szerepet töltött be, mint most a statement nyakláncaim.

2.       Cicanadrág és farmer szoknya kombó
Szerintem ez az outfit mindenkinek ismerős. Kb. 8. osztályos voltam, amikor ez a hóbort megjelent. Persze én is követtem és nagyon tetszett. Emlékeztek még, hogy csipkés cicanadrágokra?Ezek szintén nagyon menőnek számítottak a farmer szoknya alatt.

3.       Színes karika fülbevaló
A képen látható fülbevaló is ilyesmi lenne. Ám én ezekre a vastagabb minden színben kapható darabokra is gondolok. Én azt hittem sose fog visszatérni a karika fülbevaló a divat világába és tessék..egyre jobban tör előre 2017ben ez az ékszer.

4.       Spagetti pántos felsőt a hosszú ujjúra
Ezt nevezhetném a régi layering divatnak. A fekete hosszú ujjú felsőmre egy ciklámen spagetti pántos felsőt vettem fel. Őszintén szólva, én ezt az inspirációt nagyon szerettem, de ez is elmúlt. Bár manapság a ruhák rétegezése megint hatalmas trendnek örvend.

5.       Rózsák mindenhol
Most a rózsa kitűzőkre és hajcsatokra gondolok. Pár éve minden második csaj előszeretettel hasznosította ezeket a rózsákat. Persze én is! :D Ma már inkább bálokon találkozhatunk ilyen hajdíszekkel és a hétköznapi outfit-ünkből kikopott.

Nektek melyik volt a kedvenc trendetek? Esetleg volt olyan, amit nem soroltam fel? A következő bejegyzésben is tartsatok velem, és hamarosan találkozunk. ;)

                               FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN




A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr312702157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yolland 2017.03.05. 16:30:21

Örülök, hogy már jobban vagy és tudsz írni! :)
Én már az outfites postjaidat várom, azok a kedvenceim :$

Manuéla Czuczi 2017.03.05. 17:24:26

Én is örülök :) Azokat a bejegyzéseket én is várom már ;)

Stefánia 2017.03.06. 21:34:58

AAAa micsoda furcsa idők voltak. :D Nekem is meg van az összes dolog, amit említettél de szerencsére csak a "rózsákat" és kék karika fülbevalókat hordtam. Ennek ellenére számos divat bakit elkövettem, amiken ma már csak fogom a fejem. :)

Manuéla Czuczi 2017.03.07. 12:07:53

Így visszagondolva durva,h. néha mik be nem jönnek a divatba..ki tudja pár év múlva a mostani divat is furcsa lesz :D :)

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása