L' Or De Say Perfume Test


HU: Sziasztok! :) Most egy parfümös bejegyzés fog következni .Ezek a parfümök nagyon közel állnak a szívemhez, ennek az ok az, hogy mind a kettőt szülinapomra kaptam. Igaz, mint láthatjátok az egyik a napokban elfogyott, hiszen ez még tavalyi szülinapi ajándék volt. A parfümök az Orsay boltokban kaphatóak és először furcsállottam, hogy egy ruhát árusító üzlet parfümöt árul. Gondoltam, hogy biztos egy pacsuli kölniről van szó. Mondanom sem kell.. nem lett igazam..nem elég,hogy az Orsayben csodaszép ruhákban gyönyörködhetünk, de még a parfümjük is tökéletes.

EN: Hi there! :)  Now I am writing a post about perfumes.These beauties are close to my heart. The reason why I loved them is really simple as I got them for my birthday. Unfortunately, you can see that one of them is empty as it is my last year’s birthday present. These fragrances are available in every Orsay shop. Firstly, I thought that Orsay is selling clothes and they must have sold a stinky cologne. Of course, I was not right..and it is not enough that we can buy pretty nice clothes in Orsay shop but we can also choose from perfect parfumes.





 Orsay L' Or De Say Celebration

HU: Ez a parfüm az Orsay tavaly nagy dobása volt. Az illata az őszi napokban szuper lehet, bár én bármikor képes vagyok használni és sose unom meg :D

Fejillat: fekete ribizli, bergamott
Szívillat: rózsa, licsi, davana
Alapillat: pacsuli, vanília

EN: This perfume was a big hit from Orsay last year. The fragrance is super for the autumn days, but to tell the truth,
I love it all the time and it is never boring :D

Top notes: blackcurrant, bergamot
Heart notes: rose, lychee, Davana
Base notes: patchouli, vanilla





Orsay L' Or De Say For You

HU: Ez egy limitált kiadás és valamivel erősebb illat mint az előző. Pár napja kaptam ezt a parfümöt, de nagyon tetszik. Ha kedvelitek az egzotikus illatokat, tuti befutó lesz.
Fejillat: málna, fekete áfonya, ibolya levél
Szívillat: rózsa, írisz, ámbra

Alapillat: vetiver, pézsma, jázmin

EN: This perfume is limited edition and has a bit stronger fragrance than the previous one. I got it this a few days ago and I really like it. If you also like exotic aroma, this perfume will be a good choice for you.
Top notes: raspberry, blueberry, violet leaf
Heart notes of rose, iris, amber
Base notes: vetiver, musk, jasmine








A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr712702195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása