My 3 favourite Essence lipsticks - Test

HU: Sziasztok ! :) Ebben a bejegyzésben úgy gondoltam megmutatom nektek a három kedvenc rúzsomat. Egy vörös, pink és egy nude színű rúzst választottam, mert ezek általában a sminkkészlet alapját alkotják. Számomra ez a három sminktermék nem csak a szívem csücskei, de tényleg a mindennapi sminkelésem elengedhetetlen része. Ha kíváncsiak vagytok , hogy mégis mire képesek ezek a szépségek, tartsatok velem :)

EN: Hi  there ! :) In this post I show you my three favourite lipsticks. I choose a red, pink and nude lipstick and they are the main components of our makeup set. These three colours are close to my heart and I use them to my everyday makeup. If you are curious about these beauty products, you should keep on reading :)

ESSENCE VELVET MATT 08



HU: A legújabb szerzeményemmel kezdem a sort, melyet két hete sikerült megvásárolnom az Essence termékek kiárusítása alkalmából. Igazság szerint az árát 350 Ft-ért rettentő kedvezőnek mondhatom és ennek ellenére nem okozott csalódást. Mint fentebb írtam, mind három rúzs Essence termék, de nekem mégis ez a szín bizonyult a legtartósabbnak. Ez a rúzs a Velvet MATT 08 nevet viseli és tényleg egy csodás matt színnel kápráztat el. Mind emellett pedig pigmentált és a csomagolása is már rögtön megdobogtatta a szívem :)
Értékelésem :  10/9

EN: My newest beauty is this nude lipstick which I bought on sale. To tell the truth, when I got this lipstick I do not think that a really cheap (a bit more than 1 Euro) thing can be good. I wrote that all of the lipstick which I present is Essence this nude is the best of the three when we need a long lasting lipstick. The name of this lipstick is Velvet MATT 08 and yes, it is a real matt lipstick and pigmented. Of course, the packaging is pretty nice :)

My rating: 10/9

ESSENCE CAUGHT IN THE FIRE 02



HU: Ez az a rúzs, amit először megláttam és azt mondtam : na, ez az a szín amit utcára tuti nem. Lehet, a képen nem jön át, de egy elég élénk pink színről van szó. Persze az előbbi mondatomra rögtön rácáfoltam, hisz tavaly ősszel és télen előszeretettel használtam. A színe valami elképesztő, a legrosszabb napjaimat is feldobja. Ha ez nem lenne elég még a pigmentáltsága is nagyszerű. Ám a tartósságáról sajnos nem győzött meg. Így a nap folyamán többször is fel kell vinni, de ki bánja, ha egyszer ilyen csodás a színe ?! :D
Értékelésem: 10/ 8

EN: This lipstick was the lipstick when I saw it and said : This is the one which I do not use every day. Maybe you do not see in my pictures that this product’s colour is really vivid. Notwithstanding, this lipstick was my favourite product during winter and autumn. This colour makes my worst day better and it is well pigmented. Unfortunately, the lasting of the lipstick is not that good. But who cares, if it has this wonderful pink colour?! :D


My rating: 10/8


ESSENCE ON THE CATWALK 04



HU: Minden nőnek szüksége van egy vörös rúzsra.. ismerős?:)  Nekem ez lenne az a tökéletes vörös. Igaz már nem most vettem, de még mindig szeretem. Az előzőekhez hasonlóan jól pigmentált , ám a tartóssága nem győzött meg. Az egyszerűbb sminkeket egy ilyen színnel könnyedén feldobhatjuk .:)
Értékelésem: 10/8

EN: Every woman needs a red lipstick..is it familiar to you?:) For me this red is the best. To be honest, I had bought it for a long time, but I still love it. This product is again pigmented but it is not long lasting. This red colour can be great with a simple makeup.:)

My rating: 10/8


swatches

HU: Nektek melyik a kedvenc színetek? Hogy tetszett ez a bejegyzés? Az észrevételeiteket szívesen fogadom, írjátok meg kommentben. Legyen további szép napotok! ;)

EN: What is you favourite colour? Do you like this post? I am curious about your opinions and remarks, so write comments. Have a nice day! ;)












A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr5012702203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása