Bucket bag is the new clutch ?!

HU: Sziasztok :) A cluth szó már mindenkinek ismerős, hiszen ha elmegyünk sétálni vagy bulizni egy clutchnak mindig a hasznát vehetjük. De miben adhat többet egy bucket bag?



EN: Hi there :) The word clutch is familiar to us as we take use of it when we go for a walk or during a party. What more can a bucket bag offer?


Forrás : Pinterest
HU: A bucket bag egy pánttal ellátott táskát jelöl és ez a táska típus rettentő  nagy divatnak örvend 2016ban. Tehát ha valamilyen új táskát tervezel vásárolni, akkor remélem ezek után majd kedvet kapsz egy bucket bag-hez.

Számomra a clutch mindig is kényelmetlen volt, hiszen csak a kézben lehet vinni. Azonban a bucket bag vállra tehető és így azért komfortosabb érzetet nyújt. Ezen kívül sokkal több dolgot tehetünk táskánkba, amely nekünk, nőknek nem egy elhanyagolható tulajdonság. Az is pozitív, hogy akár elegáns, de sportosabb outfitekhez is bátran viselhetjük. Szerencsére rengeteg színben elérhető így érdemes több színben beszerezni. Bár véleményem szerint egy fekete vagy nude színű bucket bag minden öltözethez tökéletes választás lesz.



EN: Bucket bag is equipped with a strap and seems to be really fashionable in 2016. So if you want to buy a bag, I hope you will buy a bucket bag.


For me the clutch was always uncomfortable as I had to held in my hands. However, bucket bag can be worn in my shoulders and it is cozy. It is an other extra positive fact that you can put more things in it. It is also elegant but you can wear with sporty outfits. Luckily, oceanic colours are available. To be honest, I think nude or black bucket bag is the best choice as it is good for every outfit.


HU: Van történelme a bucketbag-nek?


Természetesen a bucket bag nem egy új találmány. A divat történelmében megszokhattuk már, hogy egyes elemek évről évre visszatérnek. A bucketbag először Louis Vuitton készítette 1932ben és Noénak nevezte el. Ám ekkor még nem örvendett nagy népszerűségnek. Majd az 1940es években a Vogue magazinban is megjelentek a „dobd a válladra és szaladj” táskák. A következő bucket bag hullám a 80as években jött el. Ekkor már több színben és díszitésben elérhető volt. Persze nem feledkezhetünk el Fendi mini bucket bag-jéről sem. Majd a 90es években újra hódított bár ekkor már a Prada,DKNY és Salvatore Ferragamo is saját elképzelésük szerint kreálták. A bucket bag ekkor olyannyira sikeres volt, hogy egészen a 2000-res évek elejéig igen kedvelt darabnak számított nemcsak a divatvilágában, hanem a hölgyek körében is.



EN: Has bucket bag a history?


Of course, yeah, as it is not a new invention. As we know many fashionable elements come back in vogue. Firstly,bucket bag was designed  by Louis Vuitton and called it as Noe. But it was not popular among people. Then in 1940 this bag appeared in Vogue magazine, as „ put it on your shoulders and run” bags. The next bucket bag models were found in 1980 and they were available in more colours. It is also essential to emphasize Fendi’s mini bucket bag. In 1990 Prada, DKNY and Salvatore Ferragmo redesigned this bag. Since that time the popularity of bucket bag cannot be asked.

Forrás: Pinterest


HU: Mihez vehetem fel?


A bucket bag egy igazi jolly joker, hiszen akár sportos, de elegáns ruhához is tökéletes választás lehet. Így célszerű egy olyan színt választanunk, ami illik a ruhatárunkhoz. A legnagyobb előnyének mégis azt tartom, hogy akár nyáron, de akár télen is nyugodt szívvel viselhetem.

EN: What to wear with bucket bag?



Bucket bag is a jolly joker as you can wear with elegant  but also sporty outfit. It is useful to choose a colour a bag which is fitting to our wardrobe. The biggest advantage of this bag is that you can wear during summer and during winter.


Forrás : Pinterest

HU: Nadrággal vagy szoknyával?


Felmerülhet a kérdés, hogy szoknyával vagy esetleg nadrággal néz ki jobban. Szerintem a szoknyás, de a nadrágos verzió is különleges megjelenést kölcsönöz. Bár fontosnak tartom, hogy a cipő és a táska színe harmonizáljon. Azonban ha színesebb táskán gondolkodtok, lényeges, hogy 2 vagy 3 színnél többet ne viseljetek egyszerre.

EN: With a skirt or with trousers ?


The question may arise, how can bucket bag wear with a skirt or trousers. I am of the opinion that skirt and trousers are both adequate for bucket bag. I consider it important to mention that it is a good idea to wear shoes which has similar colour as our bucket bag has. Then do not forget the old rule: not to wear more than 3 or 4 colours at the same time.



Forrás : Pinterest

HU: Mintás bucket bag


Ha egy kicsit bevállalósabb a divat terén, meleg szívvel ajánlom a mintás változatokat. Ezeknél a táskáknál azonban fontos ,hogy öltözetünk egyszerű legyen, vagy jó ízléssel tudjuk alkalmazni a mix and match divathóbortot.

EN: Patterned bucket bag

If you are more extravagant in fashion, you should opt for a patterned bag. When you have a patterned bag, you should choose a simple outfit or apply mix and match but with a good taste.




Forrás : Pinterest

Egyéb forrás / Another source : http://theartofdress.org/2015/01/30/before-mansur-gavriel-a-brief-history-of-the-bucket-bag/







A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr3912702213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása