Pink never goes out of fashion


HU: Sziasztok :) A napokban megérkezett a kánikula , így próbálunk olyan darabhoz nyúlni ami ehhez az időhöz megfelel.Sajnos elég nehéz olyan ruhadarabot találni amibe kb. 10 perc után nem izzadok le.Persze a hajammal is muszáj valamit kezdeni,így ebben a hőségben mindig összefogva hordom. Most befontam a hajam, ami nagyon divatosnak számít a szezonban.

EN: Hi there :) Summer has arrived with its hottest temperature and we are trying to find the best outfit which can be adequate. Unfortunately, I sweat quickly and many clothes are not the best choice. I also have to do something with my hair because of warm weather. Here I made braids which is really fashionable in this summer season.



HU: A magasított derekú farmer és crop top összeállítás egy jolly joker a nyáron. A magasított farmer sortomhoz egy pink crop top-ot párosítottam, ami szerencsére egy jó választásnak bizonyult.  Ti hogy álltok a crop top és magasított szoknya vagy sort kombóval? Hogy tetszik az outfitem? :)

EN: High waisted shorts with crop tops are popular among girls during summer. In this outfit I am wearing a pink crop top with my favourite high waisted short. Do you like combining crop top with high waisted shorts or skirts? I really love it. What is your thought about my outfit? :)






A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr3812702239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása