Pink Power


HU: Sziasztok :) Egy teljesen egyszerű outfit következik, ami pont azokra a tipikus napokra ad tippet, amikor állunk a szekrény előtt és gondolkodunk, hogy mit is vegyünk fel. A mostani kedvenc szaggatott farmerom pink árnyalattal párosítottam.A lábamra pedig végre espadrille cipőm került, mert megjött a jó idő. :)

EN: Hi there :) This outfit is a really simple one, but it can be a good inspiration when you have no idea what to wear. I am wearing my favourite ripped jeans with this beautiful shade of pink. I also choose my espadrilles as summer has arrived. :)



HU: Az összeállításomat legjobban ez a statement nyaklánc dobja fel.Legtöbbször, ha túl egyszerűnek érzem a ruhámat, akkor mindig felteszek egy statement nyakláncot és sokkal mutatósabbá válik az outfitem.

EN: The statement necklace is the main component as it makes the outfit special. I often decide to wear a statement necklace when I feel that my outfit is too simple. Statement necklaces always solve my problem.




HU: A rózsaszín felsőm egy teljesen egyszerű darab.Szerintem érdemes több ilyen vagy más egy színű felsőt beszerezni, mert ezeket rengetegféle képen lehet kombinálni. Ezt a felsőmet a C&A-ból szereztem be és azt hiszem, a nyári szezonban hasznát fogom venni. :)

EN: This pink top is not a conspicuous one. However, I think that we need tops which are monochromatic, because they can be combined many different ways.
I bought this pink top from C&A and I believe that it will be useful during summer. :)



HU: Az espadrille cipő a tavaly nyárslágere volt és szerencsére ez a mostani szezonra is megmarad. Nagyon kényelmes viselet, szóval a hosszú nyári sétákra is tökéletes. Sokféle színben találkoztam vele már az üzletekben. Tavaly én ezt a csíkosat választottam, ami a színeinek köszönhetően sok színnel összepárosítható. Most egy farmert vettem fel hozzá és felhajtottam a szárát, hogy az espadrille cipőm nagyobb hangsúlyt kapjon. Ti hogy álltok az espadrille cipővel? Hogy tetszik ez a pink árnyalatú outfit ? :)

EN: Espadrilles were the biggest fashion trend last summer and luckily, this trend remained. It is really comfortable, so it can be suitable for long summer walks. You can find many colours but I opt for this striped one. Now I am wearing a ripped jeans and I tucked up the legs of the jeans. In this way, the espadrille will be more emphasized. What do you think about espadrilles? Do you like this pink outfit?







A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr6712702241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása