3 Gyors és Egyszerű Copfos Frizura

haj3.png

Sziasztok! :)  Ti hogy álltok a reggeli frizura készítéssel? Sokszor csak fogtok egy copfot és kész? Igen, ismerős! :D Ezért is gondoltam,hogy készítek egy olyan videót, amelyben három egyszerű frizurát mutatok meg nektek.:)

Az első egy oldalra fonott frizura lenne. Ennek az ötlete onnan jött,hogy én reggelente képtelen vagyok parketta fonást készíteni, hiszen minden perc számít. Szóval ennek az alternatívájaként jött létre az első tippem.  A másodiknál egy egyszerű tekeréses technikát alkalmaztam, ami tényleg hihetetlen gyorsan kész van,de ezt majd ti is láthatjátok a videóban. A harmadik és egyben az utolsó frizura pedig segít ,hogy szépen elrejtsük a hajgumit, de eközben egy mutatós frizurát varázsolunk.:) Nézzetek rá a videóra és írjátok le,hogy nektek melyik volt a kedvencetek. Ha nektek is van tippetek copfos frizurára ne tartsátok magatokban! ;)

Itt lenne a videó:

További tartalmakkal várlak a FACEBOOK, INSTAGRAM  és YOUTUBE oldalamon.

sign.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr6312818262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása