Bikini Mustra 2019 – Mik az idei fürdőruha trendek?

61836966_684926438612015_1748028067151872000_n.jpg

Sziasztok!:) Ti beszereztétek a fürdőruhát vagy bikinit az idei nyárra? Én most egy új bikinit és egy új egyberészest is beújítottam. A mai bejegyzésben az Adora oldalon megtalálható bikinimet fogom nektek megmutatni, valamit egy kis kitekintést adni az idei trendekről, amelyek remélem hasznosak lesznek számotokra.

Az Adora weboldallal pár hónapja ismerkedtem meg és lehetőségem volt egy bikini rendelésére is. Az oldalon a különféle bikini fazonok és egyrészesek mellett fehérnemű, hálóruha és harisnya is megtalálható. Az Adora azért is nyerte el már első pillanatban a tetszésemet, mert hatalmas választék van és az alakodnak megfelelő bikinire vagy fürdőruhára is rábukkanhatsz. Hatalmas plusz pont, hogy a termékeket a vásárlók tudják értékelni, így vásárlói véleményt is olvashatsz. Ezen kívül, pedig a lap aljára tekerve sok érdekes infó van, pl. alakformáló fürdőruhákról, merevítőkről és még több hasonló témakörről.

61736123_433075790814756_3047160995932798976_n.jpg

A képen látható fekete bikiniben az egyszerű arany díszítés keltette fel a figyelmemet. A kiszállítása pár nap volt, ami szerintem nagyon rövidnek mondható. Amikor szemügyre vettem élőben a bikinit, akkor meggyőződhettem róla, hogy egy minőségi darab tulajdonosa lettem. A bikini anyagának a tulajdonsága az UV védelem, a klór és zsírsav rezisztens, gyorsan szárad. A melltartóról levehető a pánt, így pánt nélküliként is hordható. Több színben is elérhető, pirosban, sötétkékben és királykék színekben. Ha emellett a bikini mellett döntenétek, akkor válasszatok nagyobbat, én pl. 38-as méretben rendeltem, míg általában 34-36-os a méretem.

virag_minta.jpg

A virág minta mindig is divatos volt, de ezen a nyáron is nagyon trendinek számít. Ha esetleg soknak érzed a mintát, akkor egy színben passzoló bikini alsót válassz.

virag_minta_1_-page-001.jpg

A fekete egyrészes az, amivel nem lehet félrelőni. A képeken olyan darabokat válogattam az Adora oldaláról, amelyekben van egy kis csavar. Egy cipzár vagy egy csillogós szöveg igazán vagánnyá teszi a fürdőruhát.

virag_minta_1.jpg

Ugye nem mondok újat, ha azt mondom menő az állat minta?! A képen látható egy zebra mintás és az alsó pedig magasított derekú. A magasított derékú bikini alsók szintén hódítanak a nyári szezonban és arról se feledkezzünk el, hogy jól formálják az alakunkat is.

virag_minta-page-001.jpg

A divatban már rengeteg 70-es évekbeli trend visszajött, így az sem meglepő, ha a retrora hajazó fürdőruhák ismét népszerűek. A képen látható piros és kék csíkos fürdőruhák ebbe a kategóriába tartoznak, hiszen régebben is menőnek számítottak az ilyen darabok.

virag_minta_2_-page-001.jpg

Egyberészes vagy kétrészes legyen? Ez egy örök kérdés! Évekig hódított a bikini és háttérbe szorult az egyberészes, de már pár éve kezd betörni a divatba újból az egyberészes. Ha egyrészesről van szó, akkor azok a kedvenceim, amelyekben van valami extra. A képeken is olyan egyberészeseket gyűjtöttem össze, amelyek igazán izgalmas mintákkal rendelkeznek.

A képeken látható fürdőruhákat az adora.hu oldalon megtalálhatjátok.

Melyik trend tetszik a legjobban?

Remélem tetszett ez a bejegyzés és köszönöm,hogy ma is velem tartottál. Megtalálsz még FACEBOOK-on és, YOUTUBE-on, INSTAGRAM-on is. Ha támogatsz egy like-kal vagy egy megosztással, azt is köszönöm neked! :)

sign_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr8714886510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása