Ökodizájn 2016




HU: Sziasztok ! :) Ma egy eseményről szeretnék nektek beszámolni. A Kolorcity fesztivál már sokatoknak ismerős lehet, hiszen 2013-ban indult útjára és azóta is minden év nyarán megrendezik Kazincbarcikán. Sok koncert mellett azonban visszatér évente az Ökodizájn verseny, amely keretében bárki elkészítheti saját ruha kreációját az újrahasznosítás jegyében. Az alapanyagot azonban meghatározzák előre és ebből kell dolgozni. Az elmúlt években terítéken volt a műanyag, fa valamint a fém és most pedig a gumira esett a választás. Az Ökodizájn verseny eredményét augusztus 17.-én ismertették egy divatbemutató keretében. A színpadon a 10 legjobb ruhát láthattuk, amit egy elismert stylist választott ki. A győztes ruhát pedig egy sztárvendég mutatta be, aki ebben az évben Muri Enikő volt. Nekem nagyon tetszettek a ruhák, így mindenkinek gratulálok. Nektek melyik a kedvencetek?


EN: Hi there :)  Now I would like to write about an event. Kolorcity festival can be familiar to you as it was firstly organised in 2013 and since that time this festival appears every year. Between the oceanic concerts, there is an Ecodesign contest where anyone can create his or her own creation in the spirit of recycling. Although, the basic material is determined and previous years, these materials were plastic, wood and metal. At this time the chosen material was gum. The announcement of results was shown with the help of a fashion show on 17th August. We saw the best ten clothes, which were chosen by a great stylist. The winner’s creation was presented by a famous singer, Muri Enikő. To tell the truth, I am in love with every creation so congratulate to every contestant. What is your favourite creation? :)

A képek forrása / The sources of the photos: https://www.facebook.com/Kolorcity/photos_stream

A győztes / The winner

















A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr7912702205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása