Festival Time

HU: Sziasztok! :) Igaz a nyári fesztivál szezonnak, sőt a nyárnak is hamarosan vége, de most ennek ellenére egy fesztiválos outfit-tel készültem. Rengeteg blogon láttam hasonlót és úgy gondoltam megmutatom a saját verziómat. Mint láthatjátok egy szakadt farmert viselek, ami tényleg a komfort zónámon kívül van. Eddig mindig hüledeztem az ilyen fajta nadrágoktól, de egy fesztiválon simán belefér és most már a hétköznapi öltözékembe is próbálom beépíteni. Ehhez a farmerhez egy off-the-shoulder felsőt választottam, ami a nyár slágerének számít és én is szívesen viselem. A lábamra pedig tornacipő került, ami egy fesztiválra a legjobb döntés lehet. Így a végére érve, remélem, tetszik ez az egyszerű outfit. Igen szerintem is egyszerű ,de pont emiatt lehet egy klassz választás ;) Legyen csodás hétvégétek, kedves olvasóim :)

EN: Hi there :) Festival season’s end is coming soon and also summer’s end, but I show a festival outfit. I saw many posts about festival outfits and they inspired me and made me create my own version. As you see I am wearing ripped jeans which is absolutely out of my comfort zone. I think you know that I hated ripped jeans ..until this time! It fits for a festival and I am trying to wear ripped jeans during weekdays. I choose an off-the-shoulder top which seems to be popular among girls during this summer. On my foot, I opt for sneaker which can be the best option when you are on a festival. Finally, I hope you like this simple festival outfit. I believe that this simplicity makes this outfit classy ;) Have a nice weekend my dear readers :) 








A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr1912702207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yolland 2016.08.13. 23:35:47

Az előző posztban bemutatott outfited lenyűgöző és gyönyörű volt, de ez a fesztiválozós is elég jó, és nagyon csinos vagy benne!

Manuéla Czuczi 2016.08.14. 21:14:29

Köszönöm :)

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása