Orange is my happy colour

HU: Sziasztok ! :) Ma egy igazi nyári outfit-et láthattok tőlem. Eddig valahogy nagyon távol állt tőlem a narancsszín, de valahogy most ez a felső mégis megszeretette velem. A felsőm színéhez hasonló színű fülbevalót választottam. Ehhez a narancsszínhez egy fehér sortot vettem fel, ami egy nyári alap darabnak számít. A lábamra pedig a nyár slágere, a lace up szandál került :) Nagy szerencsénk van, mert a hétvégére végre szép időt jósolnak, így  ez az outfit is tökéletes választás lehet. Nektek mi a tervetek a jó időre?  Hogy tetszik az outfit? Legyen csodás hétvégétek, kedves olvasóim ;)

EN: Hi there :) Here you can see an actual summer outfit. To be honest orange was not my cup of tea, but this top made me love this colour. Of course, I choose a similar orange earring. I am also wearing a white short which seems to be a basic item for me. On my feet the new summer favourite: lace up sandal can be found. We are lucky as the weekend will be nice and this outfit can be perfect. What do you plan for this beautiful weekend? Do you like this orange outfit? Have a wonderful weekend, my dear readers ;)








A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr5912702211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása