Tavaszi Must Have


HU: Sziasztok! :) Ti hogy álltok a tavaszi trendekkel? Nekem a tavasz az egyik legkedvencebb évszakom, mert napról napra csodásabb az idő és persze, nem kell 100 réteget magunkra szedni. Gondoltam összegyűjtök pár ruhát, cipőt vagy kiegészítőt, ami nagyon divatos lesz idén.

EN: Hi there! :) Do you like spring trends? Spring is one of the best season because the weather become nicer and nicer.. and yeah, we do not have to wear hundreds of pullovers. I collect some clothes, shoes which are fashionable in this season.

Rose Sneakers

Forrás / Source : Pinterest

HU: A rózsaszín vagy rózsakvarc színű sportcipő nekem mindig is tetszett. De most rengeteg helyen találkozhatsz vele és sokféleképpen lehet kombinálni.

EN: To be honest, I always like pink or rose quartz sneakers. They are useful as they can be combined to many outfits.


Fishnet

Forrás / Source : Pinterest

HU: A necc harisnya jó pár éve már nagy divat volt, de mostanában nagyon ciki viseletnek számított. Ám csak eddig, mert most ismét nagy hóbort. Nekem még kicsit szokni kell, de szakadt farmerral a kedvenc párosításom.

EN: Fishnet was a fashion trend a few years ago. I thought it gave a really embarrassing look. But it became fashionable again.I have to get used to it. Wearing with destroyed jeans is a good idea.


Camisole

Forrás / Source : Pinterest

HU: Az eddigi legfurább divat, hogy a csipkés atlétát felsőként hordjuk. Én az ilyen felsőket pizsiként tudtam eddig elképzelni..na de most már az utcára is nyugodtan felvehetjük! :D Mondjuk a rétegzés nekem nagyon bejön, vagyis egy egyszerű pólóra rávesszük a csipkés atlétát és egy tuti szettet kapunk. ;)

EN: The strangest fashion is camisole. I wear this kind of cloth as a pyjama. Layering with camisole can be  super.


Embroidered Jeans

Forrás / Source: Pinterest

HU: A hímzés mindig is közel állt a szívemhez. Most pedig szinte minden farmeron megtalálható. Ezek a gyönyörű hímzések még tavasziasabbá teszik az adott outfitünket.

EN: I absolutely love embroidery. In this season embroidery can be found on every jeans.


Leather Loafer

Forrás / Source : Pinterest

HU: Ez a cipő még rettentő érdekes számomra. Az tuti ,hogy jól lehet kombinálni, de még szoknom kell ezt is. :D Nektek mi a véleményetek? Melyik trend tetszik a legjobban nektek? :)

EN: I do not like loafers but they can be perfect with many outfits. What is your opinon about it? What is your favourite spring trends from these? :)


                                                     FACEBOOK / INSTAGRAM BLOGLOVIN/YOUTUBE

                                                                                                                                                             


A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr5812702151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stefánia 2017.03.11. 17:20:27

A rose gold cipellők nagyon tetszenek, de én inkább egy jól kihasználható fehér mellett tettem le a voksomat. De biztos vagyok benne, hogy akinek több érzéke van hozzá ezt a színt is jól kihasználhatóvá teszi.
Emellett nagyon tetszik az idei trendekben a sokszínűség. Nálam a camisole is belopta magát a szívembe, majd szeretnék is beszerezni egy ilyen felsőt .. és a hímzett nadrágok, szoknyák és felsők is mesések! :)

Manuéla Czuczi 2017.03.12. 11:42:03

Igazad van egy fehér cipő tényleg jobban kihasználható. Nekem is a hímzettek nagyon tetszenek. :) Várom már az új bejegyzésed blogon.:)

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása