Miért van szükséged egy nyári farmersortra?

airbrush_20180513181215_1.jpg

Sziasztok!:) Egy újabb ruhás bejegyzés következik, amelyiknek a középpontjába egy farmersort. A Manzara.hu oldalról egy ilyen nyári nadrágot rendeltem. Ismeritek egyébként a Manzara oldalát? Ez egy magyar webshop, amelyen rengeteg minőségi ruha közül válogathatsz.

ruha webáruház

női ruha webáruház

Pár hónapja rendeltem egy hímzett rózsás nadrágot, amit azóta is szívesen hordok és ezért is nem véletlen, hogy egy szintén rózsás gatyót rendeltem. Az anyaga nem vastag farmer anyag, szóval nyárra szuper választás. Egy kicsit magasított derékkal rendelkezik, ami most a kedvenc fazonom. Szerencsére a szára sem egy sima felhajtott vagy felvarrt szár, hanem rojtos. A nadrág pár kisebb szaggatással és pár rózsás (vasalt) mintával van díszítve. Szerintem egy fesztiválra is igazán különleges viselet lehetne.

p1030229-01.jpeg

p1030233_1.JPG

p1030228-01.jpeg

Hogyan viseld a farmer sortot és mire figyelj?

  • Egy farmer sort azért is tökéletes választás, mert nemcsak sportosan, hanem elegánsan is tudod viselni. Egy tornacipős, de egy csinosabb szandálos outfit is eszembe jutott.
  • Szerintem ez a legkényelmesebb viselet nyáron és egy vasalt virágminta ( vagy bármilyen díszítés) csak még különlegesebbé teszi a farmert. Szóval csakis olyan farmert válasz, ami nem szorít és egy tökéletes alap darab lehet.
  • Fontos, hogy testalkatodnak a legmegfelelőbb sortot találd meg. A magas derekú sortok hosszítják a testalkatunkat. :)

Ti rendeltetek már a Manzara.hu oldaláról? Nekem eddig pozitív csalódás ez az oldal, ezért is mutatom meg nektek szívesen ezeket a rendeléseimet.

Remélem tetszett ez a bejegyzés és köszönöm,hogy ma is velem tartottál. Megtalálsz még FACEBOOK-on és INSTAGRAM-on is. Ha támogatsz egy like-kal vagy egy megosztással, azt is köszönöm neked! :)

sign_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr6213916248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása