Hogyan viseld a tavasz trendjét a kockás szoknyát?

p10204750.jpgSziasztok! :) Elég régen volt már outfit bejegyzés, ami az miatt van, hogy a téli hidegben nem lehet a szabadban képeket készíteni és én a bent, a lakásban készült képeket nem szeretem annyira. A fény viszonyok kint sokkal jobbak és így a képek sokkal szebbek. Ennek ellenére mégis úgy döntöttem megosztom veletek az egyik kedvenc outfitemet. Fő szerepben egy kockás szoknya lesz, ami most tavasszal nagyon divatos lesz. Általános iskolás koromban a rakott skót kockás szoknyák voltak felkapva és akkor is tetszett, szóval örülök, hogy a kockás anyagok ismét fénykorukat fogják élni.

p1020463.jpg

28001445_1953824751312130_197011475_n.jpg

Ha egy mintás szoknyát veszel fel, akkor szem előtt kell tartani, hogy egyszerű felsővel és kiegészítőkkel kombináld. A „mix and match” vagyis a mintát mintával divat még mindig aktuális, de nagyon nehéz olyan két mintát találni, amelyek tényleg jól mutatnak. Az én esetemben egy okkersárga harang ujjú felsőt párosítottam a szoknyához, aminek az oka az, hogy a szoknyában is ilyen színű kockás minta van. A szoknyát még eltudnám képzelni fekete, fehér  illetve sötét szürke színű felsővel. Ennek az okkersárga felsőnek az a  különlegessége, hogy a harag ujja fel van vágva középen. A felső egyszerűségének megtörését egy izgalmasabb choker nyaklánccal szerettem volna megtörni. A szoknyához egy fekete harisnyát és egy térd felé érő csizmát képzeltem el.

A bejegyzés végére gondoltam összegyűjtök pár tippet az előbbiekben említettekkel együtt.

  • Próbálj meg egy színű felsőt választani, ami jól illik a kockás szoknyádhoz. Érdemes olyan színek között keresgélni, amilyen színek a szoknyában is megtalálhatóak.
  • Óvatosan a mintát mintával trenddel.
  • Az outfit bejegyzésem egy elegánsabb opciót mutat be, de ez nem jelenti azt, hogy a kockás szoknyát nem lehetne egy sportosabb outfithez is felvenni.
  • A kiegészítőkkel is csínján kell bánni, ha nem akarsz túlöltözni.

Ti mit vennétek fel ehhez a szoknyához?

Köszönöm, hogy ma is velem tartottál.:)

További tartalmakkal várlak

a FACEBOOK, INSTAGRAM  és YOUTUBE oldalamon.

sign_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr1013703990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása