Mire is jó a selyemvíz? 3+1 tipp, amiért a BWT lágyvíznek hasznát veheted

25323652_1881853521842587_714111089_n.jpg

A kemény vízről már ti is biztos hallottatok, és sokszor okoz nehéz napokat. A víz keménysége a benne levő magnéziumsók és kalcium mennyiségétől függ. Sajnos Magyarországon pedig sokszor meggyűlhet a bajunk a vízkeménységgel, mert a megyéink nagy részében fenn áll ez a probléma. Egy tesztet én is elvégeztem, amelynek az eredményét a képen találjátok meg. Mivel a teszt csíkok mind  pirosak lettek, láthatjátok, hogy itt Borsod megyében is kemény víz van. 

25114833_1881874608507145_1321933483_n.jpg

25114955_1881874481840491_1343191672_n.jpg

Szerintem már sokat hallottatok a kemény víz okozta problémákról, így ebben a bejegyzésben a BWT selyemvíz pozitív hatásairól fogok írni.

A tökéletes arcbőr titka

Először is kezdjük a bőrápolással. Mindenki szeretne tiszta és makulátlan arcbőrt. Most Jessica Shäffer a Skin8 bőrápolási központ munkatársának a tippjeit osztom meg veletek. Fontos, hogy az arctisztításra semleges pH-val rendelkező, allergén- és alkoholmentes, mesterséges illatanyagok nélküli termékeket használjatok. Tehát a lágyvíz erre is megoldást nyújhat és még drága tonikokat sem kell vásárolnunk. Kíváncsi vagy egy szuper bőrápoló tippre is? :) Keverj össze argánolajat, lágy BWT selyemvízet és már el is készültél a házi készítményeddel.

Selyemvízzel a selymes bőrért és hajért

A víz keménysége bőrünk és hajunk állapotára sincs jó hatással. A hajunk sokszor ez miatt lehet töredezett és fénytelen. A tusfürdő vagy sampon eltávolítása kemény vízzel nem lehetséges tökéletesen és ez is kellemetlenséget okozhat. Visszatérve a bőrünkre, a BWT lágyvíz segít megőrizni a bőrünk természetes savköpenyét.

432bwt_29_7_16_karinlohbergerphotography_1.jpg

Finomabb kávé

Nem is gondoltam volna, de a víz keménysége a mindennapi kávénk ízére is rányomja a bélyegét. A szakértők szerint a víz is meghatározza a kávénk minőségét, például ha nálatok kicsit keményebb, klórosabb a víz, akkor egy kellemetlen mellékízt is szoktál érezni. A BWT lágyvíz erre is megoldást nyújthat. :) A szűrt, magnéziumban gazdag víz pedig nemcsak egészséges, hanem a kávékészítésénél is hasznát veheted.

A vízkő okozta gondok ellen és egyszerűbb takarítás

Háztartásgépeink nagy része hibásodott már meg vízkövesedés miatt. Csak, hogy említsek példát a kávéfőzőnknek  a vízkő a legnagyobb ellensége.A vízkő kialakulása 50%-ban a víz keménysége okozza. Egy vízlágyító készülék hozzájárul ennek a problémának a megoldásához is. A végére pedig még a takarítás szempontjából is szeretnék egy számomra is fura tényt megemlíteni. Ha BWT lágyvízzel takarítunk, akkor jóval kevesebb tisztítószerre lesz szükségünk.

bwt_mosogep2.jpg

Szerintem a BWT selyemvíz jótékony hatásai nagyon hasznosak lehetnek és megkönnyíthetik a mindennapi életünket. Nektek melyik érdekes tény keltette fel legjobban az érdeklődéseteket? Nekem a bőrápolós tippen akadt meg a szemem.:) További információt itt találsz a BWT selyemvízről: http://bwtviz.hu/

Köszönöm, hogy ma is velem tartottál.:)

További tartalmakkal várlak

a FACEBOOKINSTAGRAM  és YOUTUBE oldalamon.

sign_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr9013469991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása