GlamOriginal by Nature - megtaláltam a natúr dekorkozmetikumok legjobbját?

Sziasztok! :) Hallottatok már a GlamOriginal by Nature termékcsaládról? Én először instagramon találkoztam ezzel a márkával, és rögtön felkeltette az érdeklődésemet. A GlamOriginal by Nature alapítója Judit, akinek a legfőbb célja a vegyszermentes alapanyagú natúr kozmetikum létrehozása. Érzékeny arcbőrrel és szemmel rendelkezvén, számomra nagyon fontos, hogy mit kenek az arcomra vagy a szememre. Szerintem ezzel nemcsak én vagyok így!:) Megnyugtat,ha olyan terméket használok, amiről tudom, hogy nem tartalmaz semmilyen káros anyagot. A múlt hónapban írtam alá egy kampányt, ami az ellen volt, hogy beszűntessék a smink termékek állatokon való tesztelését. Azóta még tudatosabban figyelek arra, hogy milyen kozmetikumokat vásárolok. A GlamOrginal by Nature egy cruelty free termékcsalád, sőt még pálmaolajat sem használnak fel ( ami nekem tényleg meglepő volt). Ha pedig azt hinnéd, hogy nincs választék, akkor tévedsz, mert a termékek között a bőség zavarába estem. Most két termékről fogok nektek bővebben írni, amiket kipróbáltam.


BB krém

A kinézete egy egyszerű fehér dobozka, amely egy 30 ml kiszerelés és egy kis adagoló segítségével juthatunk hozzá a BB krémhez. A szín, amit használtam az a porcelán volt és ez megfelelőnek bizonyult. Amikor elkezdtem feltenni, észre is vettem,hogy gyorsan szárad, így a zónánkénti felkenés ajánlott. Mivel vegyes bőröm van, ezért sokszor megjártam már több alapozóval. Ezzel a BB krémmel nem tapasztaltam negatívumot és egy egész napra teljes fedést biztosított. A BB krémet én az arcbőröm kiegyenlítésére szoktam használni és a pattanásokat korrektorral tűntettem el. Amióta megkaptam, már sokszor használtam és negatívumról nem tudok nektek beszámolni. Ha kerestek egy olyan BB krémet, amibe tuti csak természtes anyagok vannak, akkor ez beválhat neked is:

Összetevők: víz, görögdinnyemag olaj, sheavaj, oliva emulgeáló, glicerin, szója lecitin, cetil alkohol, fehér agyag, kukorica keményítő, cink oxid, szilika por, természetes tartósítószer, tejsav, természetes színezék


Zselés szemhéjtus

Érzékeny szeműként lehetne nagyobb kívánságom, mint egy szemhéjtus, ami nem irritálja a szememet? Szóval, már legelső alkalommal is nagy kíváncsisággal próbáltam ki. Én még eddig nem használtam zselés szemhéjtust és így, nekem kicsit nehezebben ment a cica szem megrajzolása, de hamar belejöttem. A tartósságára sem lehet panaszom, hiszen nekem jó pár óráig állta a sarat. A színe természetes fekete, ami nekem nagyon tetszik. Ezen kívül még ricinusolajat is tartalmaz, amelynek a jó hatásáról nem kell regényeket írni. Ha még nem próbáltál szemhéjtust, akkor ezzel egy jó minőségű terméket tudhatsz a birtokodban majd:
Összetevők: frakcionált kókuszolaj, feketeoxid, ricinusolaj, karnauba viasz, kandelilla viasz, sztearinsav, magnézium-sztearát, természetes tartósítószer


Nektek melyik termék lett szimpatikusabb? Mindkét terméket teszteltem egy videómban.



Remélem nektek is megjött a kedvetek a GlamOriginal by Nature termékcsakádhoz. A következő bejegyzésben is tartsatok velem. :)
Addig is további tartalmakkal várlak a FACEBOOKINSTAGRAM  és YOUTUBE oldalamon. :)



A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr4112702067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orsi 2017.07.28. 14:41:00

Kipróbálnám a BB krémet is szívesen, viszont a szemhéjtusra picikét jobban kíváncsi vagyok. Nagyon szuper márkát mutattál be. :)

Inspirations of Manuela 2017.07.28. 15:41:26

Örülök, hogy tetszett Orsi! :) Remélem a jövőben majd egyszer te is ki fogod tudni próbálni. :)

Dzseni Süveg 2017.07.28. 15:45:56

Szia! :)
Én nagyon szeretem ezt a márkát, több termékem van már. Viszont a BB krémet még nem sikerült beszerezni. De most, hogy írtál róla mindenképpen beszerezek egyet! :)

Inspirations of Manuela 2017.07.28. 21:50:25

Szia! :) Én is nagyon pozítiv vagyok a márka felől és annak pedig örülök ,hogy megjött a kedved a BB krémhez. :)

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása