Festival Time Again

 

 
HU: Sziasztok! Igaz erre a nyárra nem terveztünk fesztivált, de azért gondoltam összeállítok egy ilyen outfit-et. Az egésznek az alapja a szakadt farmerom, ami a tavalyi fesztivál szettemnek is az alapja volt. Ehhez egy egyszerű fehér pólót vettem fel és a szettet a baseball sapkám dobja fel. Ti hogy álltok a baseball sapkával? Én egyébként nagyon nem szeretem, de ez a rózsaszín virágos sapka teljesen magával ragadott. Persze hasznos a nagy melegben és még az outfit-ünket is feldobja. Egy fesztiválon pedig elég fontos, hogy ne kapjunk napszúrást.  Táskaként pedig a kedvenc hátizsákomat láthatjátok, ami már tavasztól le se szakad rólam. Azt szeretem benne a legjobban, hogy minden belefér..bár elég nehezen is találok meg benne mindent. :D A lábamra espadrilles került,ami kényelmes akáregy egész napos fesztiválozásra is. Végül a napszemüvegemről ne feledkezzünk meg! :D Ezt pár hete a Bijou Brigitte-ben vettem leárazva. Nem tudom, hogy a képeken látszik-e, de a szára pasztell rózsaszín és ezt a féle szemüveg keretet is nagyon kedvelem. Nektek milyen a tökéletes fesztivál outfit? :)
 
EN: Hi Dears! :) Despite the fact that we did not plan to visit festivals, I created a festival outfit. The most important part of my outfit is my ripped jeans, which was the main element of my latest festival outfit. I chose a white T-shirt and the baseball cap was an extra accessory, which made my outfit more special. Do you like baseball caps? I do not really, but it is useful as it protects from sunstroke. As a bag I opted for a pink backpack, which has been my favourite bag since spring. It is a perfect bag, because I can pack many thing into it and unfortunately, many times I did not find the things which I needed. On my feet I was wearing my espadrilles. It is absolutely comfy for a festival when you stand and walk a lot. Finally, I would like to mention my new sunglasses. I bought at Bijou Brigitte and it was a sale good. Its sides are pastel pink ( I do not know that you can see in the pictures or not) and I adore its frame. What is your favourite festival outfit?

 

 
 
Hasonló bejegyzés / Similar Post:
 
További tartalmakkal várlak a  FACEBOOK , INSTAGRAM  és YOUTUBE oldalamon. :)
                                                 
                                                                                                            
                                                                                                                    

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr3512702083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orsi 2017.07.13. 13:27:14

Nagyon csinos, igazán csajos és vagány. Nekem a hátizsák tetszik a legjobban, de az egész nagyon szépen egyben van. :)

Inspirations of Manuela 2017.07.15. 10:06:10

Köszönöm Orsi, örülök,hogy elnyerte a tetszésedet :)

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása