DM Smink Roadshow #1


HU: Sziasztok! :) Most a múlt heti DM smink roadshowról fogok nektek mesélni. Itt Miskolcon a Trend It Up márka kapcsán került sor erre az esemény. Szerencsére sikerült még egy időpontot elcsípnem és Kamillától egy csodaszép természetes sminket kaptam. Először is az arcomra egy Alverde alapozó került a legvilágosabb árnyalatban. Ezt a fixáló púder követte, amely az általam is használt S-HE termék volt. Ezután a szememet tehát a szempilla töveknél és a szemem alatti rész, egy S-HE szemceruzával lett kiemelve, így ezzel kicsit nagyítottak a szememen. A pirosításként szintén egy S-HE termék került az arcomra, és meglepően tartósnak bizonyult! A számat a kontúr megrajzolása után Kamilla egy S-HE szájfényt kent fel. A szempillaspirál pedig szintén egy S-HE termék volt és tényleg csodás pillákat lehet vele készíteni. Azonban ha te is érzékeny szemű vagy, mint én akkor nem ajánlom, mert pár óra múlva megérezte a szemem. Összességében ez a sminkelés egy tanulság volt, hiszen kiderült, hogy a S-HE termékek felveszik a versenyt a nagyobb márkákkal, tehát nem biztos, hogy attól, hogy egy termék olcsó rossz is.

EN: Hi there! :) I would like to share my experiences as I visited the DM makeup road show. Here in Miskolc the Trend It Up products were promoted. Luckily, I got an appointment and Kamilla made a beautiful natural makeup for me. Firstly, she used an Alverde foundation and it was a really light shade. The next was my favourite S-HE fixing powder. Then she used an S-HE eye pencil, with which she emphasized my eyes. The blush was again an S-HE product and it was surprisingly long-keeping! On my lips, there was a pink lip gloss from S-HE. But before the lip gloss, Kamilla used a lipliner. The mascara was again an S-HE product and it made my eyelashes nicer. To be honest, if your eyes are sensitive as my eyes too, I do not suggest this mascara. Finally, what was the moral of the day? You do not have to buy the most expensive decor cosmetics as S-HE seemed to be an excellent one.

Mattító púder / mattifying powder: http://kremmania.hu/kremek/s-he-stylezone-fixing-powder-matt



   
                                           FACEBOOK / INSTAGRAMBLOGLOVIN/YOUTUBE

                                                                                                                  


A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr5712702127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása