Avon Parisian Chic - A párizsi stílus esszenciája ?!

HU: Sziasztok! :) Mit szólnátok egy parfüm tesztre? Ezúttal egy Avon márkájúra esett a választásom. A neve Parisian Chic , így neve alapján igazi párizsi sikkes parfümnek ígérkezik. Ha a külsejét nézzük, tényleg különleges üvegcsében van, szép dísze lehet a polcunknak. Az illata pedig nagyon üde és frissítő. Emellett pedig tényleg egy hosszan tartó illatról van szó, ezért is lehet tökéletes választás egy hosszú napra is akár. Az illatjegyek között a fekete szeder, éjjel nyíló jázmin és a bársonyos szantálfa is fellelhető. Bár én a párizsi stílus esszenciája helyett inkább a tavasz esszenciájának nevezném ( igen ezt az illatot is ) :D. Ha egy igazán nőies és tavaszi illatot keresel, egy próbát megérhet. ;) Ha kíváncsiak vagytok  az Orsay parfümök tesztjére is akkor ide kattints. :) Nektek most mi a kedvenc parfümötök? :) A következő bejegyzésben is tartsatok velem, és hamarosan találkozunk. ;) 

EN: Hi there! :) What do you think about a new perfume post? Now, I choose a perfume from Avon. The name of this fragrance is Parisian Chic, and then it seems to be a Parisian stylish perfume. The look of this item is absolutely special and it can be a good decoration on our shelves. Its fragrance is really fresh and it brings the spring nearer (to be honest, this perfume reminds me of spring again).:D The fragrance notes are blackberry, night blooming jasmine and sandalwood velvety. I forget to mention that its fragrance is long lasting, it can be a great idea for a long day. If you opt for a feminine and spring fragrance, this will be the best choice.;) If you are curious about the Orsay perfume test, click here.:) What is your fav perfumes nowadays?  

Keep in touch with me and the new post is coming soon. ;)






          FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN



A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr7412702159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Habos Kakaó Blog 2017.02.17. 17:00:47

De édes az a kis pozsgás! ^_^
Hogy a kérdésre is válaszoljak: nekem most az Yves Rocher Voile D'Ambre a kedvencem, tavasszal pedig a Swarovski Aura, de szigorúan az EDT. (AZ EDP nekem nagyon nem tetszik.)

Manuéla Czuczi 2017.02.17. 19:35:48

Még nem szagoltam ezeket a parfümöket, de ha legközelebb járok a Müllerbe mindenképp kipróbálom őket! :)

Yolland 2017.02.21. 19:54:53

Az én kedvencem Antonio Banderas Golden Secret parfümje, mert a szerelmemtől kaptam és nagyon jó választás volt, ezért csak különleges alkalmakkor használom, például ha vele találkozom.

Manuéla Czuczi 2017.02.22. 21:33:26

Akkor azért nem fogyott még el..de örülök ,hogy tetszik az illat.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása