Story Gála Ruhamustra

Sziasztok! Arra gondoltam, hogy ha már írtam a Golden Globe legjobb 6 ruhájáról, akkor kis országunk Story Gálájáról is mutatok pár csodaszép ruhát. Igazából már gyerekorom óta nyomon követem a Story Gála eseményeit és persze, ruha költeményeit. Ebben az évben is sok szuper kreációt láthatunk.Nem is írok többet,hiszen a képek majd mindent elmondanak. :)


Kulcsár Edina: Egy finom rózsaszín ruhát választott melyet a Bernice Fashion készített. Nekem nagyon tetszik, ez volt az abszolút kedvencem.

Kovács Dóri: Azt figyeltem meg ,hogy egyre többen választanak inkább egy mutatósabb szoknyát és hozzá egy egyszerűbb felsőt. Dóri szoknyája gyönyörű bordó színben pompázott és a rúzst is ilyen színben választott. Azonban a ruha felső része is nagyon különleges. Szerintem tökéletesen választott Dóri.


Horányi Juli: Fontos megjegyezni, hogy ruháját saját maga tervezte. Végre egy különleges darab, ami kitűnik a tucat ruhák közül. Ez az élénkpiros pedig különösen jól állt Julinak.

Mádai Vivien: Ez a Celeni szoknya nagyon szép és a felső, melyet fehér virágok díszítenek, tökéletesen illenek a szoknyához.


Nagy Alexa: A Barátok Közt Alíza egy Marija Sabric ruhát viselt. Csodás kék színe Alexát egy jégkirálynővé varázsolta.

Lola: Tini korom óta kedvenc énekesnőm és a ruhájával most sem okozott csalódást. Ez a lila szoknya kiegészíti az egyszerűbb fekete felsőt. Egyébként a szoknyát Nagy Noémi tervezte.

Nektek hogy tetszenek a ruhák? Melyik volt a kedvencetek? Írjátok meg kommentárba. :) A következő bejegyzésben is tartsatok velem, és hamarosan találkozunk. ;)

képek forrása: femina.hu 



                                  FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN






A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr5112702163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása