Hogyan kombináljuk a meleg pulcsinkat ?!







HU: Sziasztok! Ti hogy bírjátok ezt a durva hideget? Nekem kb. nap, mint nap az ágyból 
ki kelni nincs kedvem, de persze a hidegtől nem áll meg az ember napja. Mostanában így nem véletlen, hogy mindig a legmelegebb pulcsikhoz nyúlok reggelente. Bár a téli öltözködés sose állt közel a szívemhez, mert komolyan mennyi időt elvesz, mire azt a 100 réteget felszedjük magunkra? :D Ám ennek ellenére úgy gondoltam, írok egy bejegyzést, ami inspirációt nyújthat, ahhoz ,hogy hogyan kombinálhatjuk a kedvenc és legmelegebb pulóvereket.Remélem tetszeni fognak az ötleteim.

EN: Hi there! What is your opinion about this terribly cold weather? To be honest, I would stay in bed d all day, but cold is not a reason to stay at home and unfortunately, our lives go on. Because of the previous, it is not accidental that I always opt for my warmest sweater. However, I do not really like winter fashion..I do not think that anyone likes wearing 100 layers. :D But I decided to write a post to help how combine our fav sweaters. I hope you will like, guys.


1.STATEMANT NYAKLÁNC - STATEMENT NECKLACE


HU: A statement nyakláncokat nyáron is nagyon kedveltem és a meleg pulóvereinket is szuperül feldobják. Csak beteszed a nyakadba és rögtön egy kicsit másabb lesz a már esetleg megunt pulcsi.

EN: I loved to wear statement necklaces during summer and I realise that they can make my sweaters look better. You just put it in and your outfit will be slightly different. 





2. INGGEL - WITH SHIRT

HU: A következő ötletem az inggel való rétegezés volt. Ebben az esetben kockás vagy farmer inget javaslom, hiszen így egy laza szerelést kapunk. Természetesen az ünneplős fehér ingünknek is hasznát vehetjük és egy fekete szalaggal, ha megspékeljük a szettet, akkor még divatosabb szettet kapunk.

EN: My next idea was that I combined with shirts. In this case I suggest that you should choose a checkered or denim shirt to get a cosy look. Of course, you can take advantage of your elegant white shirt and you can wear a black ribbon too, which makes your outfit fashionable.







3.STATEMENT FÜLBEVALÓ - STATEMENT EARRING
HU: Ezek a fülbevalók tökéletes választások lehetnek és egy egyszerű szettet is feldobhatnak. Személy szerint statement fülbevalóhoz összefogott hajat szoktam viselni, mert így a fülbevaló még jobban tud érvényesülni.

EN: These earrings can be good accessorize and make your outfit super. When I decide to wear statement earring, I also decide to wear ponytail or bun.





4. SÁLLAL/KENDŐVEL - WITH SCARF

HU: Utolsónak a sál opciót hagytam. Őszintén szólva, sokszor csak bedobok egy sálat a nyakamba. Sokan ódzkodnak télen a virág mintától, de én ilyenkor is előnybe részesítem. Nektek melyik tipp tetszett a legjobban?  Ha van valami egyéb ötletetek, mindenképp osszátok meg kommentár formájában. Remélem segítettem egy picit a téli öltözködésben. A következő bejegyzésben is tartsatok velem,és hamarosan találkozunk. ;)

EN: Finally, I mention scarves. To tell the truth, it is my fav option. Many of us do not like flower patterns during the winter, but I really like them during the winter. What was your fav idea of the four? If you have any idea, please write it as a comment. Keep in touch with me and the new post is coming soon. ;)





                                   FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN








A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr2512702171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása