Catrice Haul &Test

HU: Ugye ti is hallottatok a Catrice kiárusításról, vagyis, hogy egyes termékeket 699 Ft-os áron lehetett vagy még pár boltban lehet is megvásárolni? Nagyon szuper dolgokat lehet megszerezni, szóval megéri körülnézni a helyi drogériába, hátha szerencsével jártok. ;) Visszatérve az én haul-omra, sikerült egy pirosítót és egy palettát zsákmányolni. Őszintén szólva még sose nyúltam Catrice termékekhez, így nagyon kíváncsi voltam, hogy hogyan is teljesítenek. Ha te is kíváncsi vagy, mindenképpen tarts velem. :)

EN:Have you heard about the Catrice sale goods? It means that you can\could buy some products, which are\were just 699 Ft. If you have not heard about it, you should visit the nearest shop where you can get these cosmetic things. Going back to my haul, I found a blush and eye palettes. To be honest, I never used Catrice cosmetics, that is why, I was really curious about these beauties. If you also interested in this topic, scroll down. :)


Catrice Blush Artist Shading Palette 030

HU: A rózsaszín árnyalatokért alapból odavagyok, de ezek a színek valami fantasztikusak. Igazából kapóra jött ez az akció, mert pont két hete sikerült a kedvenc pirosítómat eltörni. Amióta megvettem, csak ezt használom és meglepően tartós! A legvilágosabb színt még nem próbáltam, de sajnos a világos bőrömön, nem sok látszana belőle. :D

EN: I adore the shades of pink, but the palettes’ colours are absolutely perfect. This sale was pretty good for me as I broke my favourite blush palette. Since I have bought this product, I always use it. It’s lasting is also adequate. The soft pink colour was not tried because I am fair-skinned and this colour would not be good for me.





Absolute Rose Eyeshadow Palette

HU: Ezt a palettát egyáltalán nem terveztem, de amikor megláttam a színeit, velem kellett jönnie. A legjobban a sötétlilás szín tetszett meg, mert egy ilyen színű szem sminket láttam instagramon, így a jövőben biztosan el fogom készíteni azt a sminket. A pigmentáltságát közepesnek mondanám. Egy plusz pont pedig jár az applikátorért mert az egyik végére ecsetet helyeztek el és így elég csak a palettát bedobni a táskába és ecseteket nem kell cipelni! :D

EN: I did not plan buying this product, but having seen these colours, and then I decided buying it. I think the best colour is the dark purple, because I saw a makeup via Instagram and I will create this makeup with this palette. It is also well pigmented. I would give a plus point as the applicator is also a brush, so it is enough to take this palette and you need any brushes ! :D








HU: Nektek, hogy tetszik ez a két termék? Van valami tapasztalatotok a Catrice márkával? Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre.:) A következő bejegyzésben is tartsatok velem,és hamarosan találkozunk. ;)

EN: What is your opinion about these two products? Have you any experiences with Catrice Cosmetics? I am curious about your thoughts.:) Keep in touch with me and the new post is coming soon. ;)








A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr6112702173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stefánia 2017.01.14. 21:58:14

Nem is tudtam, hogy a pirosító paletta is távozik..Ahj, megyek is valamelyik Rossmannba vagy Müllerbe, hátha még megtalálom. :) Köszi, hogy kitetted - remélem lesz még a piosítóból és, hogy az én bőrömmel is működik majd. :)

Manuéla Czuczi 2017.01.15. 10:10:33

Remélem szerencsével jársz :)

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása