Bye Bye 2016 - Boldog Új Évet :)


HU: Üdvözöllek drága olvasóm már a 2017-es évben! Rengeteg minden történik velünk egy év alatt szinte felfoghatatlan. Emlékszem, amikor tavaly szilveszterkor még azon gondolkodtam mit fog hozni a 2016. Most pedig már a 2017-es évbe sodródunk. Tavaly szilveszterkor eldöntöttem, hogy lesz egy 2016-os üvegem, amibe mindig beleírom azokat a pillanatokat, amelyek mosolyt csaltak az arcomra. Ezeket a cetliket év közben is örömmel olvasgattam, amikor nagyon negatívan láttam a világot. Ma pedig az összes fecnit végig néztem és nagyon jó érzés volt a boldog momentumokra visszaemlékezni. Igen, sok rossz dolog történik velünk..de ezek a kis papírdarabok segítenek emlékezni a jó dolgokra is. Ezek után nem is kérdés, hogy 2017-ben is készíteni fogok egy ilyen üveget, és ha tetszik, ti is csináljatok egyet :)

EN: Welcome here my dear readers in 2017. It is unbelievable that many things happened with us and now we are in 2017. Last year I decided that I made a bottle and I wrote my daily happy moments on papers. These papers were put in this bottle. It was a wonderful feeling when I read my happy moments even if I had a terrible day. I am sure that I will make this bottle again and you should make it..it is a great fun! :)



HU: A blogom elindítása egy hatalmas mérföldkő volt az életemben. Mindig is érdekelt a divat és szépségápolás. Amióta blogolok rengeteg új információt szereztem ezekben a témákban. Másrészt a blogolással való megismerkedés, valamint a  blogger rendszer kezelése is komoly kihívást jelentett, de nagyon élveztem és még mai napig találok újdonságokat.

Összes oldal megjelenítése: 9514
Legkedveltebb Beauty bejegyzés: My haircare routine
Legkedveltebb Outfit bejegyzés: Mauve July
A kedvenc bejegyzésem: PaintCocktail
A kedvenc outfit bejegyzésem : Festival Time

EN: Having started my blog was an important milestone in my life. I was always interested in fashion and beauty things. Since I have begun my blog, I got many new information. On the other hand, the platform of blogger was absolutely new for me and it is still a great challenge but I like it.


All page views on : 9514
Fav Beauty post: My haircare routine
Fav Outfit post:  Mauve July
My fav post:PaintCocktail
My fav outfit:  Festival Time

2016bestnine - instagram : manuelaczuczi


HU: A feliratkozóimnak pedig köszönöm, hogy olvassák a blogomat és remélem még növekszünk. :) További képekért pedig követhettek instagramon is. Legyen csodás a 2017-es évetek drága olvasóim :)

EN: I really thank you guys, for subscribing to my blog and I hope.. the number of subscribers will be more. :) If you wanna get more pictures, you can follow me on instagram. Have a beautiful year my dear readers.



                           FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN






A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr6812702179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yolland 2017.01.01. 22:22:28

Ez is nagyon jó post lett, egyre jobbakat írsz!
Boldog új évet Neked! <3

Manuéla Czuczi 2017.01.01. 22:24:35

Köszönöm, örülök :) Boldog Új Évet <3

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása