Like a fairy tale

HU: Sziasztok ! :) Mint a címben is írtam, ez az outfit valahogy a tündérmeséket juttatja az eszembe. Egyébként a képeket az Edelényi kastélynál készítettük, hiszen egy barátnőmnek múlt hétvégén itt volt az esküvője. Ekkor még a legnagyobb hőség volt, így nem volt kérdés, hogy a magas sarkú nude szandálomat és ezt a pink ruhát fogom viselni. Ehhez az összeállításhoz még egy egyszerű fehér és aranyszínű retikült választottam. Kiegészítők terén pedig a megszokott karkötőimet és karórám mellett döntöttem. Sajnos a mostani hétvége nem alakul valami jól az időjárás szempontjából, de holnap a szabadban terveztünk programot, úgyhogy összeszedhetné magát ez a nyár! :D Ti mit terveztek hétvégére? Hogy tetszik ez az elegáns outfit? :)


EN: Hi there!:) As you see the title, this outfit reminds me of fairy tales. Anyway, these photos were taken in front of the castle at Edelény, where one of my friends had her wedding. At that time the weather was so hot and it was evident that my outfit contained a nude high-heeled sandal and this cute pink dress. I chose a white and gold reticule and as accessories, I was wearing my ordinary bracelets and watch. Unfortunately, this weekend the weather is so rainy and I really hope that tomorrow will be sunny, because we are planning an outdoor program, so dear summer be nice tomorrow :D What do you plan for the rest of weekend? Do you like this elegant outfit? :)











A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr4212702209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása