Summer walk in Siófok

HU: Sziasztok :) Ezúttal egy nyaralásos outfittel jelentkezek, amit Siófokon készítettünk. Ohh de visszamennék! :D Egy fehér crop topot egy farmer szoknyával párosítottam. Szerintem ez az összeállítás egy nyári sétára tökéletes. A crop topom érdekessége ,hogy már a harmadik nyara és még most is a kedvencem :) A lábamra a mostanában agyonhordott espadrilles került. Nektek, hogy tetszik ez az egyszerű nyári sétálós outfit? Persze ne felejtsük el, hogy itt van a hétvége, szóval minden kedves olvasómnak csodaszép hétvégét kívánok ;)


EN: Hi there :) Now I show a holiday outfit which we took in Siófok. Oh..I would go back! :D I chose a white crop top and a button up denim skirt. I think that this outfit idea can be adequate for a summer walk. It is an interesting fact about my crop top that it is its third summer and I still love it. And yes, I was wearing my "worn to death" espadrilles. Do you like this simple outfit? Of course, the weekend is here and I wish you, my readers a wonderful weekend ;)









A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr4612702215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yolland 2016.07.24. 21:16:17

Szia Manuéla!
Nagyon tetszik a blogod, nagyon gyönyörű vagy a képeken!

Manuéla Czuczi 2016.07.24. 21:40:24

Köszönöm kedves Yolland :)

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása