TEST MOYRA GEL LOOK NO. 925

HU: Sziasztok :) Mindig is kerestem az olyan körömlakkot, amit gyorsan fel lehet kenni és a száradása is gyors, de emellett olyan hatást kölcsönöz mintha gél lakkot használtam volna. Mert azért a rohanó hétköznapok közepette valljuk be, nem mindig van minimum 1 óránk, hogy az aktuális körmünket UV lámpával elkészítsük. Aztán megláttam a Moyra zselé lakk hatású köröm lakkjait és gondoltam egy próbát megér. :)


EN: Hi there :) I was looking for the nail polish which can be  painted quickly and which has a fast drying time. But I wanted a similar quality as gel polish has. We have to admit that during weekdays, we have not got one or more hour to create our gel polish with UV lamp. Then I get acquainted with Moyra nail polish and I thought that I should try it. :)




HU: Először erre a csodálatos lila színre esett a választásom. A körömlakk fénye rögtön szembetűnő és ebből a szempontból tényleg tökéletes választás. Bár nem mondanám a leggyorsabban száradó körömlakkomnak, de kb. 10 perc alatt megszáradt. Én két rétegben használtam, mert így biztosította a megfelelő borítást. Tartósságban nem tapasztaltam újat, így sajnos pár napnál tovább nem bírta ki.


EN: Firstly, I choose this purple colour. The brightness of the nail polish seemed to be perfect. Although, I do not say that this nail polish is the fastest drying as it takes 10 minutes. I painted my nails twice to reach appropriate covering. The lasting of the nail polish did not show new as it only lasts a few days.




HU: Azért ahhoz képest, hogy nem gél lakkról beszélünk, ez a Moyra körömlakk igenis jól megállja a helyét. Ha éppen megyünk valahova és gyors lakkozásra van szükség, ez a körömlakk minőségi manikűrt biztosít. Ha pedig tartósabb körmökre vágyunk, akkor szánjuk rá az időt a gél lakkozásra. 

Ti próbáltátok már a Moyra körömlakkokat? Hogy tetszik ez az árnyalat? :)


EN: I would like to state that Moyra is a really good nail polish. If we have a program and we need a quick nail polish, this nail polish is the best choice. If we need a lasting manicure, we have to devote the time to create a gel polish.


Have you ever tried Moyra nail polish? Do you like this purple colour? :)



A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr1112702245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása