Cosmia hajápoló termékek - Pénztárcabarát és minőségi hajápolás?

29830066_2011310335563571_1404016533_o.jpg

Sziasztok! :) Úgy gondoltam, hogy egy tesztelős bejegyzést fogok írni, mert ez már régen volt a blogon. Ezúttal a Cosmia márkától fogok három hajápoló terméket bemutatni. Magát a márkát még Takács Nóri videóiból ismertem meg és már akkor nagyon kíváncsivá tett. Még karácsonykor kaptam egy Cosmia hajápoló csomagot és olyan 1 hónapja kezdtem el használni őket.

A Cosmia márkáról

A Cosmia márka ajánlatában nemcsak hajápoló és tisztálkodási termékek, hanem dekorkozmetikumok széles választéka is fellelhető. A kínálatában a hipoallergén, a dermoprotector és a 95%-ban organikus összetevőket tartalmazó natúrkozmetikai termékek is megtalálhatóak. Ezután biztos azt gondoljátok, hogy egy magas árfekvésű márkáról van szó, de ez nem így vagy, hiszen minden Cosmia termék megfizethető áron minden Auchan üzletben elérhető.

Cosmia Rózsás Sampon

29748694_2011310368896901_959721097_o.jpg

Talán a hajápolás terén a sampon kiválasztása a legnehezebb számomra. Alapjába véve gyorsan zsírosodik a hajam és ezért egy olyan termékre van szükségem, ami lehetővé teszi, hogy egy héten ne kelljen naponta hajat mosnom. Általában Elseve (világos zöld flakonos) vagy Garnier Fructis (türkizkék flakonos) sampont szoktam vásárolni és meg vagyok mindkettővel elégedve. Ez a Cosmia sampon egy extra lágy samponként van feltüntetve, aminek rózsa illata van és igazából nem zsírosodásra hajlamos hajtípusra készült. Az illata tényleg a rózsa illatát juttatja eszembe és a hatása felveszi a versenyt az eddig használt samponjaimmal. Negatívumként azért meg kell említeni, hogy egy hajmosáshoz elég sok sampont kell használni és nem igazán habzik.

Cosmia Rózsás Hajpakolás

29829423_2011310318896906_1392368369_o.jpg

Nem nagyon vagyok a hajpakolások híve, de mégis kíváncsian vártam ennek a Cosmia terméknek a hatását. A hajpakolást hajmosás után szoktam használni és pár percig rajta hagyom a hajamon. A rózsa illata tényleg nagyon tetszik és ezt az illatot még a hajszárítás után is érzem a hajamon.:) Eredményként pedig puhább hajkoronát kapunk. Szerintem hidratálja a hajat és 650 Forintért megéri kipróbálni.

Cosmia Rózsás Balzsam

29831480_2011310385563566_1792914951_o.jpg

Először is fontos elmondani, hogy egy szilikon mentes termékről van, ami azért is plusz pont, mert a szilikonos termék eltömíti a hajadat és ennek az a következménye, hogy a hajápoló termékek hatását nem fogod érzékelni. Ezért is örömmel próbáltam ki ezt a balzsamot, melynek a rózsa illata szintén nem okozott csalódást. A balzsam használata után a hajam selymesebb lett. A termék ára 600 Forint körül van az Auchan áruházakban.

Összegzés

A hajpakolást és a balzsamot is csak ajánlani tudom nektek. A samponnal csak annyi a problémám, hogy nem habzik és egy hajmosás alkalmával nem elég egy diónyi mennyiséget használni.Ha egy minőségi de megfizethető hajápolási termékcsaládot kerestek, ami nagyrészt természetes összetevőket tartalmaz, akkor a Cosmia márka megérhet egy próbát. Te próbáltál már valamilyen terméket a Cosmiától?

Köszönöm, hogy ma is velem tartottál.:)

További tartalmakkal várlak

a FACEBOOK, INSTAGRAM  és YOUTUBE oldalamon.

sign_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr8913799236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása