Zaful Tavaszi Kívánságlista - Zaful women's day 2018

zaful_tavaszi_wishlist.png

Sziasztok! :) Elég régen volt már kívánság listás bejegyzés és úgy gondoltam most ezt pótolom. Igaz még az időjárásban nem igazán mutatkozik a tavasz, de ettől függetlenül a Zaful oldalán több különleges dolgot is találtam erre az évszakra.

 Kockás nadrág << ide kattints érte

gatyo.jpg

A kockás anyag most nagyon visszajött a divatba, szóval egy ilyen kockás nadrágot mindenképpen szeretnék. Kíváncsi lennék, hogy hogyan tudnám ezt a kissé elegánsabb nadrágot kicsit sportosabbá tenni.

Pasztell Pink dzseki << ide kattints érte

dzseki.jpg

A pasztell rózsaszín így tavasszal a legjobb választás lehet. Egy biker típusú dzsekit pedig sok féleképpen lehet párosítani, szóval elég hasznos darab.

Masnis dísz >> ide kattints érte

masni.jpg

Egy egyszerű fehér inget könnyedén feldobhatunk egy ilyen dísszel. Már régóta szeretnék egy ilyet is beszerezni.

Pöttyös Burgundi Felső << ide kattints érte

1.png

A pöttyös szintén nagy divat lesz a kockáshoz hasonlóan. Egy ilyen burgundi színű felsőt találtam, aminek az alját meg kell kötni. Még kicsit kétséges vagyok ebben a felsőben, mert kicsit „tehenész lányos” vagy szerintetek nem :D?

A Zafulról ezek a termékek lennének a kívánság listámon. Több akció is fut az oldalon zaful women's day néven és women's day offers néven. Nektek melyik a kedvenc az előzőekből?

Köszönöm, hogy ma is velem tartottál.:)

További tartalmakkal várlak

a FACEBOOK, INSTAGRAM  és YOUTUBE oldalamon.

sign_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr2913751132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása