Így jártam a hímzett nadrágommal - Manzara.hu Haul

kedvenc_7.png

Sziasztok! :) Hallottál már a manzara.hu web shopról? Ha nem, akkor remélem ez a pár sor hasznos lesz számodra és egy újabb megbízható oldalt ismerhetsz meg. Azért is fogott meg ez a web shop, mert a sportosabb stílus és az elegánsabb stílus kedvelői is megtalálhatják az ízlésüknek megfelelő darabot. Szerencsére a Manzara a férfiakra is gondolt, így ők is rengeteg ruha közül válogathatnak. Ha pedig bikinit vagy fürdőruhát keresel, akkor egyedi darabokra bukkanhatsz a Manzara oldalán.

Fürdőruha

fürdőruha 2018

 

ssss.jpg

Ezek mellett pedig végső soron kiemelném a weboldal felépítését is, hiszen nagyon logikus és a megkeresett ruhánál, rögtön szembesülhetek az elérhető méretekkel.

Mit gondoltok a hímzésekről? Talán ez az a trend, aminek a legjobban örülök, hogy bejött a divatba és szeretném, hogy sohase menjen ki. Ezek után szerintem nem lepődtök meg a képeken, hogy egy hímzett fekete farmert választotta az oldalról. Igaz már van egy hímzett farmerom, de ennek teljesen más fazonja van. A nadrág mindkét lábrészén egy egy rózsamotívum található, ami egy igazán igényes munka. Lehet, először túl extravagánsnak látszik, ám néha szükségünk van rá, hogy kilépjünk a komfortzónánkból és ne basic darabokat hordjunk.

28313081_1965507683477170_740279387_n.jpg

Összegzés:

Ha te is a hímzett ruhák szerelmese vagy, akkor ez a nadrág kötelező. A mérete tökéletes és élőben is ugyanolyan, mint amilyen a képen volt. Gondoltam elmesélem azt a nem túl szerencsés helyzetet, ami történt. Szerettem volna ezzel az álom gatyóval egy outfit bejegyzést is, ám próbaképpen felvettem egy lila zsenília pulóvert. Ha láttátok a legutóbbi téli haul videómat, akkor tudjátok is miről van szó. Sajnos ez a pulcsi tönkretette a nadrágot, mert nagyon összeszöszölte. Próbáltam megszabadulni a szöszöktől, de eddig nem sikerült száz százalékosan eltávolítani.

Van esetleg valamilyen tippetek, hogy hogyan tudnám rendbe hozni?  

A nadrágért ide kattints

Köszönöm, hogy ma is velem tartottál.:)

További tartalmakkal várlak

a FACEBOOK, INSTAGRAM  és YOUTUBE oldalamon.

sign_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr9513690912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása